Kenya Kirura AB, 250g
Kenya Kirura AB, 250g

Kenya Kirura AB, 250g

Stoc epuizat
70,90 lei
Include TVA

Gustă cafeaua excelentă de la prăjitoria Vinohrady Kavárna Rožírna.

EARL GREY - POMERANČ - OREZ NEGRU - ZAHĂR BRUN

Doriți să măcinați cafeaua?
Epuizat
detail_vyhody_heureka.png Evaluat pe Compari 5/5 detail_vyhody_doprava_zdarma.png Transport gratuit la comenzi peste 390 lei
detail_vyhody_vse_skladem.png O gamă variată în stoc detail_vyhody_cerstve_prazena.png Cafea prăjită în fiecare săptămână
Pregătire recomandată
Filtru
Metoda de prelucrare
Spălat (washed)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica
 

Kirura Farm face parte din grupul mai mare Komothai Group, care reunește mai mulți procesatori de cafea din regiunea Kiambu. Kirura Farm procesează ea însăși boabele provenite de la 1047 de membri și fermieri, iar Samuel Murigu este responsabil de buna funcționare a fabricii de prelucrare.

Zona Kiambu este situată la periferia capitalei Nairobi. Aceasta se află pe un substrat vulcanic, iar altitudinea ridicată, precipitațiile abundente și clima caldă o fac ideală pentru cultivarea de arbori de cafea de calitate. Ceaiul și producția de lactate sunt, de asemenea, importante în zonă. Fermierii folosesc creșterea vitelor și obțin un îngrășământ natural - balegă de vacă.

Cireșele de cafea de la ferma Kirura sunt culese manual și apoi procesate într-o fabrică de prelucrare. Aici, doar fructele coapte sunt recoltate din nou. Pielițele sunt apoi îndepărtate și fermentate fără apă timp de 16-24 de ore. Boabele de cafea sunt apoi spălate în apă, curățate de pulpă și întinse în pergament pe paturi africane. Pentru a obține o uscare uniformă, boabele sunt acoperite cu o prelată și întoarse periodic în zilele călduroase. Întregul proces de uscare durează 14-20 de zile.

Fabrica de cafeaKirura

Regiune: Kiambu, Aberdares Ranges, Nairobi

Preparare recomandată.

Soi: SL28, SL34, Ruiru11

Metoda de prelucrare: Spălat

Altitudine: 1800 m deasupra nivelului mării.

S-ar putea sa-ti placa

LB PLACEHOLDER