• -15%
  • -15%
Dos Mundos Nicaragua Los Placeres 250g
Dos Mundos Nicaragua Los Placeres 250g
Dos Mundos Nicaragua Los Placeres 250g
Dos Mundos Nicaragua Los Placeres 250g

Dos Mundos Nicaragua Los Placeres 250g

Stoc epuizat
74,90 lei 88,43 lei -15%
Include TVA

prăjită 10.12.2024 Cafeaua de Crăciun din Nicaragua te va încălzi și te va pune într-o atmosferă de sărbătoare plină de bunăstare. Răsfățați-vă cu o experiență unică din ediția limitată Dos Mundos!

Aromă.

Doriți să măcinați cafeaua?
Epuizat
detail_vyhody_heureka.png Evaluat pe Compari 5/5 detail_vyhody_doprava_zdarma.png Transport gratuit la comenzi peste 390 lei
detail_vyhody_vse_skladem.png O gamă variată în stoc detail_vyhody_cerstve_prazena.png Cafea prăjită în fiecare săptămână
Pregătire recomandată
Filtru
Metoda de prelucrare
Uscat (natural)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
Bright
Arborele de cafea
100% Arabica
 






Regiunea: Matagalpa Ferma: Los PlaceresSoi: 100% Arabica Ethiosar Prelucrareacafelei: Funky naturalAltitudine: 840 - 970 m deasupra nivelului măriiPrepararerecomandată: FILTER

Familia Mierisch, cu peste 110 ani de tradiție în cultivarea cafelei, este unul dintre cei mai vechi producători din Nicaragua și Honduras. Ferma lor Los Placeres (270 ha, certificată Rainforest Alliance) protejează natura, plantând noi copaci pentru umbră și pentru a sprijini fauna. Noile metode de plantare îmbunătățesc coacerea cireșelor și concentrația de zahăr din boabe.

Ethiosar, un hibrid de Sudan Rume și Sarchimore, excelează în ceea ce privește rezistența la rugină și aroma vie. În cadrul licitației Los Favoritos din 2021, a obținut peste 90 de puncte, ceea ce confirmă calitatea sa. Lotul Christmas este unic prin altoirea pe robusta, care sporește rezistența, păstrând în același timp aroma de arabica. O combinație de tradiție, inovație și grijă pentru fiecare boabă.

Funky Natural este o metodă specială de procesare la ferma Los Placeres. După selecție, cireșele coapte sunt înmuiate în apă pentru a elimina fructele necoapte și apoi lăsate să fermenteze într-un strat mai gros. În timpul fermentării, acestea sunt întoarse mai rar și ținute acoperite timp de 36 de ore la 38 °C. După o fermentare controlată, fructele sunt uscate la soare timp de 5 zileși încă 28 de zile pe paturi africane, până când ajung la o umiditate de 12 %. În total, procesul durează 33 de zile.

EAN: 725765465337

S-ar putea sa-ti placa

LB PLACEHOLDER