Dos Mundos Rwanda Vincent Rukeribuga 250g
Dos Mundos Rwanda Vincent Rukeribuga 250g

Dos Mundos Rwanda Vincent Rukeribuga 250g

Stoc epuizat
74,90 lei
Include TVA

Gustați extraordinara cafea Rwanda Vincent Rukeribuga de la Dos Mundos.

Aromă: ANANAS - KIWI - MELON GALBEN

Doriți să măcinați cafeaua?
Epuizat
detail_vyhody_heureka.png Evaluat pe Compari 5/5 detail_vyhody_doprava_zdarma.png Transport gratuit la comenzi peste 390 lei
detail_vyhody_vse_skladem.png O gamă variată în stoc detail_vyhody_cerstve_prazena.png Cafea prăjită în fiecare săptămână
Metoda de prelucrare
Anaerobă
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica
 

Vincent Rukeribuga a început ca mic cultivator de cafea în 1989 cu doar 100 de răsaduri și și-a extins producția în timp. Vincent, la fel ca fermierii din jur, a decis să sprijine financiar educația copiilor săi prin producția de cafea. Distribuitorul de cafea lucrează îndeaproape cu Vincent pentru a dezvolta procesarea anaerobă și separă cireșele lui Vincent pentru a menține trasabilitatea originii cafelei sale. După recoltare, cireșele sunt rapid sortate și spălate, apoi fermentate timp de până la 72 de ore în rezervoare închise, în funcție de condițiile ambientale și de factori precum conținutul de zahăr al cireșelor. După acest proces, cireșele sunt mutate pe paturi africane, unde sunt uscate la soare timp de 20 de zile în medie, întorcându-se la fiecare 45 de minute pentru a asigura o umiditate uniformă în tot lotul.

Cu o prelucrare neobișnuită, acest Rwanda impresionează prin aroma sa jucăușă și suculentă de fructe tropicale, alături de corpul său dulce ca mierea. Este cea mai bună atunci când este preparată ca o cafea cu filtru.

Profil de aromă: ananas, kiwi, pepene galben

Regiunea: Kamonyi, Cyato

Fermier: Vincent Rukeribuga

Varietate: 100 Bourbon Rabica

Prelucrarea cafelei: fermentare anaerobă

Altitudine: 1960 m deasupra nivelului mării

S-ar putea sa-ti placa

LB PLACEHOLDER