Mamacoffee Etiopia Guji Ana Sora 100g
Noua cafea din Etiopia îi va încânta pe toți iubitorii de cafea fructată și de filtre! Combinația irezistibilă de mandarine dulci, cacao și nuga vă va încânta pur și simplu.
Gust: mandarină dulce - cacao dulce - nuga
Ce spune mamacoffee roastery despre cafea?
Ferma și fabrica de prelucrare Ana Sora, înființată în 2013, este renumită în întreaga lume pentru producția de cafea fabuloasă. Am confirmat și noi acest lucru - cafeaua noastră anterioară din Etiopia a provenit, de asemenea, de la această uzină de prelucrare și nu am primit decât feedback pozitiv despre ea. Nu este de mirare, deoarece regiunea Guji are condiții excelente pentru creșterea cafelei datorită altitudinii sale mari. Din cauza temperaturilor scăzute, cireșele de cafea au nevoie de mai mult timp pentru a se coace, ceea ce se reflectă în profilul final al cafelei, care este tipic Etiopiei. Noua noastră cafea prelucrată pe cale uscată este puțin mai puțin vibrantă decât predecesoarea sa, dar are o aromă mai complexă și mai dulce, cu un corp rotund. Prăjirea ușoară pune în evidență mandarina dulce și cacaua. Așadar, nu ezitați să comparați diferența dintre cafeaua spălată și cea naturală pe propriile papile gustative. Ne bucurăm de ambele!
Pregătire recomandată. Datorită acidității sale medii, aromei complexe și corpului rotund, poate fi savurat, de exemplu, pe un V60 sau într-un Chemex.
Țara de origine.
Regiunea: Guji, districtul Yirba Bulleye
Producători: Stație de spălare Ana Sora
Altitudine: 1 900 - 2 350 m deasupra nivelului mării.
Soi: soiuri autohtone etiopiene
Prelucrare: naturală
Grad de prăjire: ușor
Aromă : mandarină dulce, cacao dulce
Aromă: mandarină dulce, cacao dulce, nuga
Postgust: mandarină dulce, cacao
Aciditatea: fructată, medie
Corp: rotund
EAN: 8595592103991
S-ar putea sa-ti placa
LB PLACEHOLDER