Rebelbean Brazil Rancho Grande, 250 g
Rebelbean Brazil Rancho Grande, 250 g

Rebelbean Brazil Rancho Grande, 250 g

Stoc epuizat
67,90 lei
Include TVA

Cafea selecționată și proaspăt prăjită de la prăjitoria Rebelbean din Brno.

Aromă: ciocolată amară - măr galben - DATLE

Doriți să măcinați cafeaua?
Epuizat
detail_vyhody_heureka.png Evaluat pe Compari 5/5 detail_vyhody_doprava_zdarma.png Transport gratuit la comenzi peste 390 lei
detail_vyhody_vse_skladem.png O gamă variată în stoc detail_vyhody_cerstve_prazena.png Cafea prăjită în fiecare săptămână
Prin achiziționarea acestui produs veți câștiga 14 puncte. Coșul dumneavoastră va conține în total 14 puncte, care pot fi convertite într-un voucher în valoare de 3,17 lei.
Metoda de prelucrare
Uscat (natural)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica
 

Mulți oameni percep cafeaua braziliană ca fiind obișnuită, "doar o cafea normală". Acest lucru se datorează probabil disponibilității sale mari și utilizării pe scară largă, dar și profilului său gustativ, care este simplu, dulce și apropiat de ideea generală a gustului pe care "ar trebui" să îl aibă cafeaua.

Cu toate acestea,există ceva neobișnuit și interesant la această cafea - modul în care este uscată. De fapt, cireșele sunt uscate în "cutii statice", rezervoare adânci de 15 000 de litri. Partea de jos a cutiilor este ventilată pentru a permite suficient aer să ajungă la cireșe. La început, temperatura aerului este scăzută pentru a încetini fermentația, dar crește treptat, iar întregul proces de uscare durează 7-10 zile. Termometrele sunt plasate în cutii pentru a preveni creșterea temperaturii peste 40 de grade, ceea ce ar avea un efect negativ asupra gustului rezultat. Interesant este faptul că cireșele nu sunt amestecate deloc în timpul acestui proces de uscare. Această metodă face ca cafelele rezultate să fie mai fructate și mai dulci.

Este pentru prima dată când am avut în producția noastră soiul Acaia. Este cultivat în principal în Brazilia, iar originile sale (ca și Mundo Novo) sunt o încrucișare între Typica și Bourbon.

Fermier.

Regiunea: Tres Pontas, Sul De Minas

Varietăți: Acaia

Prelucrare: Natural

Altitudine: 970 m deasupra nivelului mării.

Falcon Specialty Coffees (Marea Britanie)

Prăjire: omni roast - potrivit pentru toate metodele de preparare

Profil aromatic: ciocolată neagră, măr galben, curmale

S-ar putea sa-ti placa

LB PLACEHOLDER