Rebelbean Brazil Vinhal, 250 g
Rebelbean Brazil Vinhal, 250 g

Rebelbean Brazil Vinhal, 250 g

Stoc epuizat
63,90 lei
Include TVA

Cafea Vinhal din Brazilia selecționată și proaspăt prăjită de la prăjitoria Rebelbean din Brno.

Aromă: JACKFRUIT - ICE CASTANS - PAPRICA DULCE

Doriți să măcinați cafeaua?
Epuizat
detail_vyhody_heureka.png Evaluat pe Compari 5/5 detail_vyhody_doprava_zdarma.png Transport gratuit la comenzi peste 390 lei
detail_vyhody_vse_skladem.png O gamă variată în stoc detail_vyhody_cerstve_prazena.png Cafea prăjită în fiecare săptămână
Prin achiziționarea acestui produs veți câștiga 14 puncte. Coșul dumneavoastră va conține în total 14 puncte, care pot fi convertite într-un voucher în valoare de 3,17 lei.
Metoda de prelucrare
Honey
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica
 

Ce spune Rebelbean Roastery despre cafea?

Fetele se concentrează pe importul de cafea din Columbia, dar, cumva, printr-un accident fericit, au dat peste cafeaua familiei Vinhal la WOC, iar când s-a dus vestea, ele se ocupau deja de importul cafelei lor. Rafael, fiul cel mare, care se ocupă de partea comercială a afacerii de cafea a familiei, încearcă de fapt să pătrundă pe calea vânzărilor directe și a exportului direct, deoarece îi place să cunoască cumpărătorul final al cafelei sale.

Acest Lot 39 ne-a atras atenția prin aroma sa distinctă de fructe supracoapte, chiar ușor fermentate, în special de fructul pâinii și ananas. Îl cunoști pe Tepache? Practic, este o băutură de ananas fermentată natural cu un strop de chili. Ei bine, este exact ceea ce vă puteți aștepta de la această cafea, într-o măsură mai mică :)

După cum am citit descrierea procesului de prelucrare, este vorba de o miere intensă, ca și cum ți s-ar spune în Costa Rica că este "miere neagră". De aici și timpul lung de fermentare/uscare pe tăvi clasice de beton, mai exact 62 de ore, iar pulpa păstrată pe bob în cea mai mare măsură. În cazul metodei cu miere, este esențial cât de multă pulpă este reținută pe boabe, timpul total de fermentare înainte ca boabele să fie spălate din nou, cât de des sunt greblate și cât de gros este stratul în care sunt uscate.

Fermier: familia Vinhal

Regiunea: Cerrado Mineiro, Minas Gerais

Varietăți: Topazio

Procesare: Miere fermentată (62h)

Altitudine: 980-2500 m deasupra nivelului mării

Importator: Chicas Industry

Aromă: JACKFRUIT - Caisă înghețată - PAPRICA DULCE

S-ar putea sa-ti placa

LB PLACEHOLDER