Rebelbean Kenya Karimikui AB, 250g
Rebelbean Kenya Karimikui AB, 250g

Rebelbean Kenya Karimikui AB, 250g

Stoc epuizat
74,90 lei
Include TVA

Kenya este în sfârșit aici! O cafea suculentă și dulce, care impresionează prin aciditatea sa ridicată. Aromă: TEA NEGRU-NEGRU-ARANJĂ-OMERANCĂ AMARĂ

Doriți să măcinați cafeaua?
Epuizat
detail_vyhody_heureka.png Evaluat pe Compari 5/5 detail_vyhody_doprava_zdarma.png Transport gratuit la comenzi peste 390 lei
detail_vyhody_vse_skladem.png O gamă variată în stoc detail_vyhody_cerstve_prazena.png Cafea prăjită în fiecare săptămână
Prin achiziționarea acestui produs veți câștiga 16 puncte. Coșul dumneavoastră va conține în total 16 puncte, care pot fi convertite într-un voucher în valoare de 3,63 lei.
Pregătire recomandată
toate preparatele
Metoda de prelucrare
Spălat (washed)
Aciditate
Mai mare
Gradul de prăjire
Bright
Arborele de cafea
100% Arabica
 

Cursa elaborată: Karimikui

Zona.

Soi: SL28, SL34

Prelucrare: Spălat

Altitudine: 1 600 - 1 700 m deasupra nivelului mării

Importator: Falcon Specialty Coffees (Marea Britanie)

Prăjire: Prăjire omni - potrivită pentru toate metodele de preparare

Stația de prelucrare Karimikui este situată la poalele Muntelui Kenya și este afiliată la cooperativa de fermieri Rugetu. Aceasta este formată din peste 600 de mici fermieri din satele Githureia, Gituba și Kiamugumo.

Fermierii din cooperativa Rugetu pun mare accent pe selectarea numai a cireșelor coapte, care sunt de înaltă calitate datorită temperaturii medii ideale ( 13-24°C) și solului vulcanic. După recoltare, cireșele sunt decojite și apoi supuse unei clasificări calitative în funcție de densitatea lor. Acestea sunt apoi fermentate la umbră timp de 16-24 de ore, timp în care pulpa rămasă se desprinde de boabe și, de asemenea, stabilizează profilul de aromă al cafelei. Ultimul pas înainte de uscare constă în scufundarea boabelor în rezervoare cu apă curată timp de 16-18 ore. Această etapă de procesare este tipică pentru cafelele din această țară, care sunt apoi denumite " spălate și înmuiate". Boabele primesc, de asemenea, îngrijirea necesară în timpul procesului de uscare, care durează aproximativ 20 de zile și folosește uscătoare speciale din pânză pentru a asigura un flux de aer adecvat și a evita fermentarea nedorită. În cele din urmă, cafeaua este sortată în funcție de mărime (una dintre categorii este desemnată AB pe acest lot) și ambalată pentru export.

EAN: 8594183324487

S-ar putea sa-ti placa

LB PLACEHOLDER