Revista standard nr. 20
Al20-lea număr al revistei Standart, una dintre cele mai prestigioase reviste de cafea din lume, publicată în cehă/slovacă, engleză și japoneză și vândută în peste 60 de țări.
Mulțumită colaboratorilor și ilustratorilor noștri extraordinari, avem din nou articole uluitoare pe o varietate de subiecte:
Ashley Rodriquez își concentrează atenția asupra conceptului de relații în cafea, adică asupra modului în care relațiile dintre prăjitori și fermieri se compară cu viața reală. Ce înseamnă cu adevărat construirea de relații în lumea cafelei?
Oare domeniul alegerii cafelei ne folosește suficient de mult mintea? Într-un articol mai lung, dar cu atât mai interesant, intervievăm un cercetător în neuroștiințe pentru a afla despre cele mai recente cercetări privind impactul culorilor care schimbă literalmente gustul cafelei.
Talor Browne de la Talormade a trecut printr-o perioadă tumultoasă în viața sa profesională, dar care a ajutat-o să creeze o afacere nouă și uimitoare, cu o mare empatie culturală. O lectură excelentă și o inspirație excelentă pentru oricine dorește să devină un viitor antreprenor în lumea cafelei fine.
Și aceasta este doar o mică mostră din noua versiune!
S-ar putea sa-ti placa
LB PLACEHOLDER