Beansmiths Atunkaa N-Decaf 250g
Beansmiths Atunkaa N-Decaf 250g
Beansmiths Atunkaa N-Decaf 250g
Beansmiths Atunkaa N-Decaf 250g

Beansmiths Atunkaa N-Decaf 250g

Stoc epuizat
72,90 lei
Include TVA

Cafeadecofeinizată ideală pentru toate tipurile de preparare. Bucurați-vă de un gust complet decofeinizat care vă va încânta în orice moment al zilei.

Aromă: Kaki - Marțipan - Ceai negru

Doriți să măcinați cafeaua?
Epuizat
detail_vyhody_heureka.png Evaluat pe Compari 5/5 detail_vyhody_doprava_zdarma.png Transport gratuit la comenzi peste 390 lei
detail_vyhody_vse_skladem.png O gamă variată în stoc detail_vyhody_cerstve_prazena.png Cafea prăjită în fiecare săptămână
Pregătire recomandată
toate preparatele
Metoda de prelucrare
Uscat (natural)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
Bright
Arborele de cafea
100% Arabica
 

Țara.

Fermă: Atunkaa

Varietate: MIX

Altitudine: 1700-1900 m deasupra nivelului mării.

Zona: Piendamó, Cauca

Aciditatea: Aciditatea medie

Punctaj de cupaj: 86

Metoda de procesare: Naturală, decofeinizată cu trestie de zahăr

Boabele de cafea provin de la compania columbiană Siruma, care a fost înființată în urmă cu cinci ani pentru a sprijini comunitățile agricole din Cauca, Caldas și Tolima. Numele Siruma înseamnă "cer și cer" în limba indigenă Wayuunaiki.

Cafeauadecofeinizată Atunkaa este un simbol al angajamentului Siruma față de transparență și prețuri corecte pentru fermieri. Cafeaua provine de la Asociația pentru Pace în Cauca Centrală (ACC) din Piendamó, provincia Cauca. ACC a fost înființată de un agricultor local pentru a adăuga valoare soiului de cafea Castillo și pentru a oferi un venit stabil, ajutând comunitatea să evite culturile ilegale.

După prelucrarea naturală convențională, a avut loc un proces de eliminare a cofeinei:

Procesul de decofeinizare cu trestie de zahăr:
Cafeaua este mai întâi aburită la presiune scăzută pentru a îndepărta pergamentul. Boabele sunt apoi scufundate în apă fierbinte, care le umflă și le înmoaie, pregătindu-le pentru hidroliza cafeinei, care este legată de sărurile acidului clorogenic.

Extractul natural din fermentația trestiei de zahăr (fără sinteză chimică) se adaugă la cafeaua preparată în prealabil. Aceasta este spălată în mod repetat cu acetat de etil natural pentru a reduce nivelul de cofeină. După finalizarea procesului, cafeaua este curățată de reziduul de acetat de etil cu ajutorul aburului sub presiune. Cafeaua este apoi transferată în tamburi de uscare în vid, unde se îndepărtează excesul de apă și se usucă până la un conținut de umiditate de 10-12 %.

EAN: 8594206184050

S-ar putea sa-ti placa

LB PLACEHOLDER