Beansmiths Brazil Diamond, 250g
Gustă o cafea excelentă de la Beansmiths, prăjitorul preferat.
Aromă: CIOCOLATĂ CU LĂMÂIE - alune de pădure
Gustă o cafea excelentă de la Beansmiths, prăjitorul preferat. Aromă: CIOCOLATĂ CU LĂMÂIE - alune de pădure
⚡Săptămâna aceasta există oale de moka Kaffia cu o reducere de 15% , nu ezitați ⚡
Coșul dumneavoastră este gol
O cafeaexotică prelucrată printr-o metodă inovatoare, care se remarcă printr-un profil de aromă bogat și irezistibil. Prună - hibiscus - vin de Porto
Țară: Burundi
Fermă: Kibingo Oro
Soi: Kingo Oro: Bourbon
Altitudine: 1700 - 1900 m
Zona: Kayanza
Aciditatea: aciditate medie
Punctaj la cupaj: 88
Metoda de prelucrare: Anaerobic uscat cu drojdie
Kibingo lucrează cu 3.515 cultivatori de cafea înregistrați, localizați pe 18 dealuri din regiune. Toți aceștia sunt membri ai stației de lucru Greenco și sunt împărțiți în grupuri de 30, fiecare grup având un manager de fermă. Acești șefi de fermă acționează ca purtători de cuvânt pentru a facilita comunicarea și organizarea cu stația de spălare.
Kibingo este echipat cu 10 tancuri de fermentare, 2 tancuri de înmuiere și un câmp de uscare cu 165 de mese de uscare și 4 mese de preuscare. Aceasta poate procesa până la 750 000 kg de cireșe pe zi. La stație, fermierii pot obține îngrășământ organic din pulpa de cafea compostată. Pentru a sprijini reînnoirea fermei, cultivatorii pot obține răsaduri de cafea ieftine și subvenționate la stația de spălare. Fiecare stație are propria pepinieră în acest scop și participă, de asemenea, la o serie de proiecte de sensibilizare și de sprijin pentru fermieri, inclusiv un proiect de creștere a animalelor și o serie de proiecte Farmer Hub care vizează consolidarea cooperativelor și îmbunătățirea randamentelor.
În timpul sezonului de recoltare, toată cafeaua este culeasă manual. Majoritatea familiilor audoar 200-250 de arbori, iar recoltarea se face aproape exclusiv de către membrii familiei. Cireșele sunt fermentate cu drojdie Cima de la compania franceză Lalcafe timp de 36 de ore. Apoi sunt transferate pe mesele de uscare, unde sunt uscate timp de 2 până la 3 săptămâni. În timpul uscării, cireșele sunt sortate și cernute în mod regulat. Procesul de uscare are loc de la răsăritul până la apusul soarelui, cu posibilitatea de a le acoperi cu o prelată în caz de vreme rea. Umiditatea este monitorizată cu atenție, iar cireșele cu defecte sunt îndepărtate. După uscare, cafeaua este ambalată și depozitată. Fiecare lot este evaluat de echipa de experți Greenco care monitorizează stația, data și calitatea. Întregul proces este documentat cu atenție pentru a menține trasabilitatea.