Beansmiths Brazil Diamond, 250g
Gustă o cafea excelentă de la Beansmiths, prăjitorul preferat.
Aromă: CIOCOLATĂ CU LĂMÂIE - alune de pădure
Gustă o cafea excelentă de la Beansmiths, prăjitorul preferat. Aromă: CIOCOLATĂ CU LĂMÂIE - alune de pădure
⚡Săptămâna aceasta există oale de moka Kaffia cu o reducere de 15% , nu ezitați ⚡
Coșul dumneavoastră este gol
O cafea cu o aromă corpolentă, subtilă, dulce și picantă, care te învăluie cu nuanțele sale.
Aromă: prune uscate - anason stelar - boabe de cacao
Țară: Honduras
Fermă: San Rafael
Soi: soiul: Parainema
Altitudine: 1300 m deasupra nivelului mării.
Zona: Corquin, Copan
Aciditatea: aciditate medie
Punctaj la cupaj: 85+.
Metodă de prelucrare: Spălat cu fermentare prelungită
Norma Iris Fiallos este proprietara fermei San Rafael, situată în partea de nord-vest a Los Limos, Honduras. Norma este unul dintre cei mai inovatori producători din regiune. Ea are câmpuri extinse cu multe tipuri diferite de Arabica. Ferma sa este înconjurată de păduri de pini, care afectează aciditatea solului și adaugă profiluri unice de aromă cafelei. Cafeaua crește tot timpul la umbră și, prin urmare, se găsește doar pe o fracțiune din terenul fermierului.
Toată producția merge la moara Aruco, unde este colectată cu grijă și supusă unui control perfect pe tot parcursul procesării. Acest control permite o prelucrare consecventă și reduce riscul pentru fermier. Moara umedă este situată la o altitudine de 800 m deasupra nivelului mării, ceea ce stabilizează procesul de uscare în comparație cu fermele aflate la altitudine.
Odată ce cafeaua ajunge la moară, boabele sunt sortate cu grijă și clasificate în funcție de procesul de procesare și de nivelul utilizat în cadrul fermei. Boabele sunt curățate, clătite și sortate de toate bucățile imature și supramaturate. De exemplu, lotul nostru din soiul Paraneima a fost mai întâi decorticat și apoi fermentat timp de 72 de ore. Apoi a fost spălat încă o dată cu grijă și curățat de toată pulpa.
. Cafeaua a fost apoi uscată pe paturi africane timp de 20-30 de zile, în funcție de vreme, care variază de la o oră la alta.
Producătorii de aici primesc 70% din prețul micro-loturilor încă de la intrare.