Pentru ca site-ul nostru să funcționeze corect (setări de confidențialitate)

Consimțământul ne permite să lucrăm la îmbunătățirea întregului site, astfel încât să nu mai trebuiască să vă conectați în permanență, căutările să funcționeze corect, iar personalizarea înseamnă că nu primiți reclame despre lucruri care nu vă interesează și pe care nu le-ați mai văzut niciodată. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de consimțământul dvs. pentru a procesa modulele cookie. 

Făcând clic pe "Sunt de acord", sunteți de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor de analiză și publicitate ale unor terțe părți.

Datele dvs. vor fi tratate cu respect. Puteți să vă retrageți sau să vă modificați consimțământul în orice moment. Vă mulțumim!

Accept Administreaza preferintele
Acceptați cookie-urile selectate

Gill's India Mysore Plantation A 100g

21,90 Lei
cu TVA

Corp rotund, ciocolată cu lapte, caracter ușor picant și un final ușor cu note fructate.

Preparare preferată- Espresso.

Doriți să măcinați cafeaua?
Nu este în stoc

Încredere a mii de clienți

Transport gratuit la comenzi peste 390 lei

O gamă variată în stoc

 

Cafea prăjită în fiecare săptămână

Metoda de prelucrare
Spălat (washed)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Zona Mysore, cunoscută și sub numele de Karnataka, este una dintre cele mai importante regiuni de cafea din India. Acest stat produce mai mult de jumătate din volumul național de cafea. Cea mai mare parte a acesteia este produsă de mici fermieri. Cealaltă parte este produsă de marile proprietăți.

Karnataka are trei zone distincte din punct de vedere geografic:

1. zonele de coastă din Karavali
2. zona Malenadu cu Western Ghats. Aici se află cele mai multe dintre marile plantații de cafea.
3. zona Bayaluseeme

Boabele de cafea pentru acest lot au fost selectate din diferite plantații în funcție de mărime și calitate. Mysore Plantation are un caracter ușor acid, cu un corp mediu și un caracter puternic de ciocolată.

Plantele de cafea încep să înflorească în martie/aprilie, la începutul principalului sezon ploios. Recoltarea are loc, de obicei, între noiembrie și februarie pentru Arabica și între ianuarie și martie pentru Robusta. Recoltarea se face manual. Cea mai mare parte a cafelei indiene este cultivată la umbră.

Cafeaua indiană este clasificată în conformitate cu un sistem de clasificare specific și oarecum complex, cu o diviziune pe regiuni. Diviziunea se bazează pe mărimea boabelor și pe numărul de defecte - adică A, AB, B, C și PB.

Fermă: Mysore
Grad: S.795/Kent/Catimor
Procesare: Spălat
Altitudine: 1000-1200 m asl.
Regiune/zonă: Mysore Plantation A

Gill'S Coffee
1288
Produs nou

Fisa tehnica

Metoda de prelucrare
Spălat (washed)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Recenzii (0)