The Miners Guatemala Primavera DECAF 250 g
Gustă o cafea decofeinizată excelentă de la The Miners, prăjitorul preferat.
Aromă.
Procesul Swiss Water Decaf
În mod surprinzător, Swiss Water Process este canadiană, nu elvețiană. Cu toate acestea, tehnologia în sine a fost dezvoltată inițial în Elveția. Cafeaua decofeinizată prin metoda apei elvețiene este diferită, deoarece procesul nu folosește substanțe chimice pentru a extrage cofeina din boabe. Procesul de decafeinizare depinde în întregime de proprietățile de osmoză și de solubilitatea boabelor de cafea individuale. Întregul proces începe cu crearea unui extract de cafea verde folosind apă proaspătă și toate solidele solubile din cafea (mai puțin cofeina). GCE este cheia procesului. Înainte de decafeinizare, cafeaua verde este rehidratată pentru a obține un conținut de umiditate care este ideal pentru eliminarea cofeinei. Această etapă îndepărtează, de asemenea, murdăria, praful și pielea argintie. GCE circulă continuu în jurul cafelei verzi timp de 8-10 ore, până când 99,9% din moleculele de cofeină din cafeaua verde au trecut în GCE Cofeina este apoi eliminată din GCE printr-un sistem de filtrare cu carbon brevetat, iar carbonul este trimis într-un cuptor de regenerare pentru a arde cofeina, astfel încât aceasta să poată fi reutilizată. Odată ce 99,9% din cafeină a fost eliminată din cafea, aceasta este gata să fie uscată, împachetată și trimisă clienților.
Finca El Pacayalito
EAN: 1806
S-ar putea sa-ti placa
LB PLACEHOLDER