Pentru ca site-ul nostru să funcționeze corect (setări de confidențialitate)

Consimțământul ne permite să lucrăm la îmbunătățirea întregului site, astfel încât să nu mai trebuiască să vă conectați în permanență, căutările să funcționeze corect, iar personalizarea înseamnă că nu primiți reclame despre lucruri care nu vă interesează și pe care nu le-ați mai văzut niciodată. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de consimțământul dvs. pentru a procesa modulele cookie. 

Făcând clic pe "Sunt de acord", sunteți de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor de analiză și publicitate ale unor terțe părți.

Datele dvs. vor fi tratate cu respect. Puteți să vă retrageți sau să vă modificați consimțământul în orice moment. Vă mulțumim!

Accept Administreaza preferintele
Acceptați cookie-urile selectate

The Miners Guatemala Primavera DECAF 250 g

52,90 Lei
cu TVA

Gustă o cafea decofeinizată excelentă de la The Miners, prăjitorul preferat.

Aromă.

Doriți să măcinați cafeaua?
Nu este în stoc
The Miners

Încredere a mii de clienți

Transport gratuit la comenzi peste 390 lei

O gamă variată în stoc

 

Cafea prăjită în fiecare săptămână

Metoda de prelucrare
Swiss Water Decaf Process
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
Bright
Arborele de cafea
100% Arabica

Procesul Swiss Water Decaf

În mod surprinzător, Swiss Water Process este canadiană, nu elvețiană. Cu toate acestea, tehnologia în sine a fost dezvoltată inițial în Elveția. Cafeaua decofeinizată prin metoda apei elvețiene este diferită, deoarece procesul nu folosește substanțe chimice pentru a extrage cofeina din boabe. Procesul de decafeinizare depinde în întregime de proprietățile de osmoză și de solubilitatea boabelor de cafea individuale. Întregul proces începe cu crearea unui extract de cafea verde folosind apă proaspătă și toate solidele solubile din cafea (mai puțin cofeina). GCE este cheia procesului. Înainte de decafeinizare, cafeaua verde este rehidratată pentru a obține un conținut de umiditate care este ideal pentru eliminarea cofeinei. Această etapă îndepărtează, de asemenea, murdăria, praful și pielea argintie. GCE circulă continuu în jurul cafelei verzi timp de 8-10 ore, până când 99,9% din moleculele de cofeină din cafeaua verde au trecut în GCE Cofeina este apoi eliminată din GCE printr-un sistem de filtrare cu carbon brevetat, iar carbonul este trimis într-un cuptor de regenerare pentru a arde cofeina, astfel încât aceasta să poată fi reutilizată. Odată ce 99,9% din cafeină a fost eliminată din cafea, aceasta este gata să fie uscată, împachetată și trimisă clienților.

Finca El Pacayalito

The Miners
1817 1806

Fisa tehnica

Metoda de prelucrare
Swiss Water Decaf Process
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
Bright
Arborele de cafea
100% Arabica

Referinte specifice

cod EAN13
1806

Recenzii (0)