Pentru ca site-ul nostru să funcționeze corect (setări de confidențialitate)

Consimțământul ne permite să lucrăm la îmbunătățirea întregului site, astfel încât să nu mai trebuiască să vă conectați în permanență, căutările să funcționeze corect, iar personalizarea înseamnă că nu primiți reclame despre lucruri care nu vă interesează și pe care nu le-ați mai văzut niciodată. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de consimțământul dvs. pentru a procesa modulele cookie. 

Făcând clic pe "Sunt de acord", sunteți de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor de analiză și publicitate ale unor terțe părți.

Datele dvs. vor fi tratate cu respect. Puteți să vă retrageți sau să vă modificați consimțământul în orice moment. Vă mulțumim!

Accept Administreaza preferintele
Acceptați cookie-urile selectate

The Miners Rwanda Mwito 250g

69,90 Lei
cu TVA

Gustă o cafea excelentă de la The Miners, prăjitorul preferat.

Aromă: Căpșuni - CĂPȘUNE - final cu eucalipt

Doriți să măcinați cafeaua?
Nu este în stoc
The Miners

Încredere a mii de clienți

Transport gratuit la comenzi peste 390 lei

O gamă variată în stoc

 

Cafea prăjită în fiecare săptămână

Metoda de prelucrare
Uscat (natural)
Aciditate
Mai mare
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Despre această cafea:

Rwanda oferă condiții ideale pentru cultivarea cafelei, cum ar fi altitudinea ridicată, precipitații regulate, sol vulcanic cu o structură organică bună și o abundență de soiuri Bourbon. Marea majoritate a cafelei de aici este produsă de micii proprietari, care, potrivit estimărilor unora, sunt în număr de până la o jumătate de milion, cu terenuri care adesea nu depășesc un hectar pe familie. Cafeaua este cultivată în cea mai mare parte a țării, cu concentrații deosebit de mari de-a lungul lacului Kivu și în provincia sudică. De obicei, fermierii se reunesc în așa-numitele cooperative și împart serviciile stațiilor de spălare centralizate. Înflorirea are loc în perioada septembrie-octombrie, iar recoltarea continuă din martie până în iulie, iar sosirea în Europa începe în perioada august-decembrie.

Stația din Mwito a fost construită în 2008 pe un teren mare de pe malul lacului Kivu, dar nu a funcționat în mod constant timp de mulți ani, deoarece fostul proprietar nu a avut suficiente fonduri pentru a acoperi capitalul de lucru. De-a lungul anilor, fermierii nu au avut un partener consistent care să îi sprijine dincolo de achiziționarea cireșelor de cafea. RTC a cumpărat Mwito în 2017, împreună cu stația Kirambo de la același proprietar și a început să opereze aceste stații pentru prima dată în timpul sezonului 2018. Un an mai târziu, toți fermierii au fost înregistrați și li s-a oferit înscrierea în programele de impact și de extindere a fermierilor RTC și pregătirea pentru certificare. Începând cu 2021, datorită stabilității și formării oferite de RTC, productivitatea și calitatea cireșelor livrate s-au îmbunătățit semnificativ, ceea ce a dus la randamente mai mari pe kilogram de cireșe livrate. RTC a construit, de asemenea, o grădiniță pentru copiii cultivatorilor de cafea în 2019. RTC de la stația Mwito a investit, de asemenea, în mod semnificativ în paturile de uscare africane, în renovarea canalelor de spălare și într-o nouă decojitoare motorizată, și are potențialul de a produce unele dintre cele mai bune cafele disponibile în Rwanda. În prezent, stația produce atât cafea naturală, cât și cafea spălată. Toate cireșele livrate de fermieri în timpul zilei sunt mai întâi spălate și inspectate pentru a îndepărta și separa orice defecte potențiale, cum ar fi așa-numitele flotoare imature sau orice materie străină, înainte de a fi prelucrate în continuare.

Fermă: Stația Mwito

Altitudine: 1347 m deasupra nivelului mării.

Prelucrare: Natural

Soi: Red Bourbon

Ideal pentru: Aeropress, Chemex, French Press, V60, Vacuum Pot, Moka Pot

The Miners
1803

Fisa tehnica

Metoda de prelucrare
Uscat (natural)
Aciditate
Mai mare
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Recenzii (0)