Dos Mundos Myanmar U Sai Wan 250g
Dos Mundos Myanmar U Sai Wan 250g
Dos Mundos Myanmar U Sai Wan 250g
Dos Mundos Myanmar U Sai Wan 250g
Dos Mundos Myanmar U Sai Wan 250g
Dos Mundos Myanmar U Sai Wan 250g
Dos Mundos Myanmar U Sai Wan 250g
Dos Mundos Myanmar U Sai Wan 250g
Dos Mundos Myanmar U Sai Wan 250g
Dos Mundos Myanmar U Sai Wan 250g

Dos Mundos Myanmar U Sai Wan 250g

Stoc epuizat
81,90 lei
Include TVA

Gustă această ediție limitată exclusivă, plină de arome unice și arome răcoritoare, care îți vor da nu numai energie, ci și inspirație pentru întreaga zi.
Coacăze - Grapefruit - Marmeladă de gutui - Turtă dulce

Doriți să măcinați cafeaua?
Epuizat
detail_vyhody_heureka.png Evaluat pe Compari 5/5 detail_vyhody_doprava_zdarma.png Transport gratuit la comenzi peste 390 lei
detail_vyhody_vse_skladem.png O gamă variată în stoc detail_vyhody_cerstve_prazena.png Cafea prăjită în fiecare săptămână
Pregătire recomandată
Filtru
Metoda de prelucrare
Uscat (natural)
Aciditate
Mai mare
Gradul de prăjire
Bright
Arborele de cafea
100% Arabica
Data prăjirii
 

Punctaj la cupaj: 87 puncte

Zona: Pyin Oo Lwin
Ferma: Green Land
Fermier: U Sai Wan
Varietate: 100% Arabica SL34
Prelucrareacafelei: naturală
Altitudine : 1.158 m deasupra nivelului mării.

Green Land Farm este situată de-a lungul drumului pitoresc care leagă Pyin Oo Lwin și Mogok, în apropiere de granița dintre Divizia Mandalay și statul Shan de Nord. Ferma nu este o afacere de familie, ci o fermă de patrimoniu administrată de fermierul U Sai Wan. Împreună cu unchiul său, mătușa sa, doi agronomi locali și o echipă dedicată de lucrători, el gestionează exploatația. Ferma are una dintre cele mai mari plantații de arabica din țară, acoperind aproximativ 450 de acri. Peisajul de cafea de la Green Land este divers, cu o predominanță a soiurilor din Costa Rica, completate de un amestec de Catimor și SL34. La Sai Wan, nu cunoaște limite și, cu fiecare nouă recoltă de cafea, încearcă să își împingă ferma mai departe. El experimentează în mod constant cu noi soiuri, cum ar fi Yellow Bourbon, Caturra, Catuai și chiar Geisha.

De la fermă, cireșele coapte sunt culese manual. După recoltare, cireșele sunt selectate prin scufundarea lor în apă și sortarea lor cu atenție pentru a elimina fructele prea puțin coapte și cele prea coapte. Cireșele sunt apoi așezate pe paturi africane și uscate timp de 11 până la 32 de zile (în funcție de condițiile meteorologice). După terminarea uscării, cireșele sunt decojite pentru a îndepărta stratul exterior al fructelor și apoi sortate, clasificate și ambalate.

U Sai Wan nu este doar un fermier, ci și un vizionar în domeniul cafelei alese din Myanmar. Cafelele sale Green Land depășesc în mod regulat concurența, fapt pentru care sunt recunoscute în cadrul concursurilor naționale. În afară de gestionarea fermei, el joacă un rol-cheie în cadrul Asociației Cafelei din Myanmar, unde este director comercial la Mandalay Coffee Group .

Preparare recomandată în filtru: 18 g de cafea, 300 ml de apă, 3 minute de extracție

S-ar putea sa-ti placa

LB PLACEHOLDER