Father's Coffee Rwanda Gitwe 300g
Father's Coffee Rwanda Gitwe 300g
Father's Coffee Rwanda Gitwe 300g
Father's Coffee Rwanda Gitwe 300g
Father's Coffee Rwanda Gitwe 300g
Father's Coffee Rwanda Gitwe 300g

Father's Coffee Rwanda Gitwe 300g

Stoc epuizat
101,90 lei
Include TVA

Data prăjirii: 2024-08-19  Un ceai delicat de cafea care vă va face ziua mai plăcută cu notele sale răcoritoare.

Aromă: Ceai Oolong - Măr verde - Limonadă de flori de soc

Doriți să măcinați cafeaua?
Epuizat
detail_vyhody_heureka.png Evaluat pe Compari 5/5 detail_vyhody_doprava_zdarma.png Transport gratuit la comenzi peste 390 lei
detail_vyhody_vse_skladem.png O gamă variată în stoc detail_vyhody_cerstve_prazena.png Cafea prăjită în fiecare săptămână
Pregătire recomandată
Filtru
Metoda de prelucrare
Honey
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
Bright
Arborele de cafea
100% Arabica
Data prăjirii
 

Țara.

Regiunea: Karambi, Provincia de Vest

Altitudine: 1760 m.a.s.l.

Bourbonroșu

Procesare: miere

Preparare recomandată: Filtru

Producător:
Stația de procesare are 6 angajați cu normă întreagă și 50 de lucrători sezonieri - dintre care 90% sunt femei. Stația procesează doar cafea selectată, iar fermierii au urmat programul de formare al RTC. Fermele variază de la 150 la 600 de pomi de cafea. Mulți dintre fermieri sunt în vârstă, așa că RTC îi ajută cu cele 15 puncte de cumpărare ale sale, care sunt mai accesibile fermierilor.


Procesare:
Metoda mierii combină procesarea uscată și cea spălată. În timpul procesării cireșelor coapte, coaja exterioară este îndepărtată. O parte din pulpă rămâne pe boabe în timpul uscării. Acest strat lipicios seamănă cu mierea, de unde și denumirea de metoda mierii. Boabele sunt uscate pe paturi de uscare sau pe terase - în timpul acestui proces, ele pot absorbi o parte din zaharurile și aromele pulpei. Rezultatul este un corp siropos, cu o aromă complexă, dulce, adesea cu note fructate și florale.


Soi:
Red Bourbon este unul dintre cele mai cunoscute și mai populare soiuri, caracterizat prin calitate și aromă. Este originar din insula Bourbon(Reunion) și a fost adus mai departe în secolul al XIX-lea. Fructul de cafea are o culoare roșie intensă tipică, motiv pentru care este numit"roșu". O altă trăsătură caracteristică este gustul delicat și echilibrat, cu note de ciocolată, fructe și postgust de caramel.

S-ar putea sa-ti placa

LB PLACEHOLDER

🎄 Din păcate, nu mai putem livra coletul până la Crăciun. Magazinul online continuă să expedieze comenzi în fiecare zi ➡️ Mai multe informații