Fiftybeans Columbia Single 200g
Fiftybeans Columbia Single 200g
Fiftybeans Columbia Single 200g
Fiftybeans Columbia Single 200g
Fiftybeans Columbia Single 200g
Fiftybeans Columbia Single 200g

Fiftybeans Columbia Single 200g

In stoc
58,90 lei
Include TVA

Cafeaua Single de origine unică de la roastery Fiftybeans din Brno îndeplinește perfect această cerință. Bucurați-vă în fiecare zi de combinația de arome de fructe roșii și ciocolată cu o notă de melasă.

Doriți să măcinați cafeaua?
În stoc > 5 buc, livrate la tine 8.11.2025

Accesorii

detail_vyhody_heureka.png Evaluat pe Compari 5/5 detail_vyhody_doprava_zdarma.png Transport gratuit la comenzi peste 390 lei
detail_vyhody_vse_skladem.png O gamă variată în stoc detail_vyhody_cerstve_prazena.png Cafea prăjită în fiecare săptămână
Pregătire recomandată
Filtru
Metoda de prelucrare
Spălat (washed)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
Bright
Arborele de cafea
100% Arabica
Data prăjirii
2025-10-28
 

Țara.

Prelucrare: spălat

Fermă: Mahusa

Fermier: John Hurtado

Soi: Caturra, Castillo

Altitudine: 1700 m deasupra nivelului mării

Prepararerecomandată: Filtru

Soiurile de cafea Castillo și Caturra provin de la fermierul columbian John Hurtado. După 30 de ani petrecuți în SUA, el s-a întors în Columbia și a preluat ferma Mahusa de la tatăl său. Pe lângă cultivarea unei cafele fine, el este dedicat restaurării naturii locale. Cafeaua este prăjită pe un prăjitor Loring S15 Falcon, care permite o prelucrare precisă a aromei și îi păstrează suculența și dulceața.

În metoda spălată, cireșele de cafea sunt mai întâi curățate de pieliță și pulpă, apoi fermentate, clătite și uscate la soare. Această metodă asigură un gust mai curat, o aciditate mai ridicată și note de fructe, evidențiind astfel caracterul soiului și al terroir-ului.

Barista recomandă să se toarne apă la 100 °C peste cafea, deoarece este un mit să se folosească temperaturi mai ridicate din cauza posibilității de a "arde" boabele. Cafeaua este prăjită la 600 °C, deci nu există nicio posibilitate de a "arde" boabele. Pentru cafeaua de filtru, cel mai bine este să folosiți boabele nu mai devreme de 7 zile de la prăjire.

După prima deschidere a ambalajului, lăsați-l să se aerisească timp de cel puțin 4 ore înainte de preparare pentru a evita notele amare în aromă.

EAN: 8594226860040

S-ar putea sa-ti placa

LB PLACEHOLDER