Fiftybeans Honduras El Duranzo 200g
O cafea plină de aromă, cu o textură de iaurt, care vă pune într-o dispoziție excelentă prin complexitatea aromei sale după prima înghițitură. Aromă: stafide în rom - ceai verde - iaurt - fructe roșii
Țara de origine: Honduras
Regiunea: Honduras.
Prelucrare: naturală
Fermă: El Duranzo
Fermier: Francisco Alvarada
Soi: "Vinete de struguri: Bourbon
Altitudine: 1 700 m deasupra nivelului mării
Regiunea Intubuca este situată la o altitudine relativ mare, iar uscarea naturală durează mult mai mult timp. Dacă sunt manipulate corespunzător, gustul este benefic.
Cireșele sunt așezate pe un pat de uscare și uscate direct în pulpă timp de peste 2 săptămâni. Francisco folosește un uscător Loring S15 Falcon, care folosește convecția, sau aerul cald, ca principală sursă de energie termică. Această metodă permite ca nuanțele de aromă ale cafelei să fie lucrate cu precizie și reușește să păstreze suculența și dulceața ridicată.
Pentru cafeaua de filtru, utilizați întotdeauna boabe nu mai devreme de 7 zile de la data de prăjire. După prima deschidere, lăsați pachetul să se "aerisească" timp de cel puțin 4 ore înainte de a pregăti cafeaua. Acest lucru va preveni apariția unor note amare nedorite în gust.
Pachetul este infuzat cu azot de calitate alimentară pentru a încetini oxidarea boabelor, astfel încât cafeaua își va păstra caracterul chiar și la 45 de zile după prăjire.
S-ar putea sa-ti placa
LB PLACEHOLDER