Chiar și cele mai mici detalii determină gustul final al cafelei. Fanii cafelei cu filtru pot observa cu ușurință acest lucru atunci când încearcă diferite tipuri de filtre.
> Cei care sunt în stare să facă cafea cu filtru pot observa cu ușurință acest lucru atunci când încearcă diferite tipuri de filtre. Ceea mai bună cafea cu filtru
Nu contează ce metodă de preparare a cafea filtrată alegeți (aeropress, dripper, chemex, oală cu vid), este filtrul care vă poate ridica băutura cu câteva niveluri mai sus sau vă poate afecta cafeaua, chiar dacă aveți boabe de bună calitate, proaspăt măcinate și cel mai sofisticat asistent de preparare a cafelei.
Filtrele de cafea diferă unele de altele nu numai prin dimensiuni, ci și prin materialul folosit.
Cafeaua de cafea este diferită de celelalte filtre de cafea.
În oferta noastră puteți găsi filtre de cafea:
Filtre de cafea din hârtie
Este unul dintre cele mai folosite, iar în spatele nașterii lor se află marea iubitoare de cafea Melitta Bentz. Pentru întreprinzătoarea doamnă din Dresda, Germania, sedimentele de cafea din băutura sa erau mai mult decât un impediment. Așa că nu a ezitat să încerce o varietate de materiale prin care cafeaua putea fi filtrată. I-a atras atenția, de asemenea, și un bețișor folosit pentru caiete. Iar cea mai reușită a fost hârtia obișnuită de culoare gri împrumutată din servieta fiului ei. În iulie 1908, doamna Bentz a brevetat filtrul de cafea din hârtie și cinci luni mai târziu a înființat legendara Melitta Bentz Company.
Albit sau nealbit?
Aceasta este o întrebare foarte fundamentală astăzi. Filtrele de cafea albite au fost supuse unui proces de înălbire folosind cantități mici de clor sau oxigen. Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la siguranța lor pentru sănătate, ci mai degrabă se pune problema impactului asupra mediului. În acest sens, filtrele albite cu oxigen sunt mai ecologice decât cele care folosesc clor. De aceea, mulți producători indică metoda prin care filtrele lor au fost albite.
Filtrele nealbite pot fi recunoscute după culoarea maronie caracteristică, nu au fost supuse unei prelucrări atât de complexe și, prin urmare, sunt mai ecologice. Din păcate, însă, acestea pot da uneori cafelei un gust neplăcut de "hârtie". Acest lucru este ușor de rezolvat prin trecerea apei fierbinți prin filtru înainte de utilizare. Vă recomandăm să clătiți toate filtrele de hârtie înainte de utilizare, hârtia va avea proprietăți mai bune și cafeaua va avea un gust mai bun.
Filtre de bumbac
În oferta noastră veți găsi Filtre de cafea din bumbac Hario concepute pentru cafetieră cu vidanjă. Dacă atunci când citeai despre filtrele din hârtie te întrebai despre impactul asupra mediului, acum sufletul tău ecologist se va bucura. Asta pentru că filtrele din bumbac sunt concepute pentru a fi reutilizabile (se spune că puteți folosi filtrul de aproximativ 100 de ori). Doar clătiți-l cu apă caldă și lăsați-l să se usuce de fiecare dată. Cafeaua filtrată în acest fel conține mai multe uleiuri esențiale, ceea ce înseamnă un gust mai bogat și mai pronunțat pentru consumator.
Filtre din oțel inoxidabil
În primul rând, utilizarea acestor filtre este extrem de ecologică (nu creați deșeuri), poate că va trebui să investiți mai mult la început, dar veți economisi pe termen lung. În același timp, ar trebui să vă răspundeți la întrebarea dacă doriți un gust de cafea mai blând sau mai plin, în comparație cu un filtru de hârtie. Este posibil ca un filtru din oțel inoxidabil să nu "prindă" toate sedimentele, dar va reține o proporție mare de uleiuri de cafea și, odată cu aceasta, o aromă mai puternică.
Filtrul din pix
Prepararea cafelei vietnameze prepararea cafelei vietnameze cu ajutorul unui filtru phin a câștigat recent o popularitate considerabilă în țara noastră. Și în acest caz, lucrând cu un filtru din oțel inoxidabil, trebuie să urmați procedura prescrisă și apoi vă puteți bucura de o cafea cu adevărat delicioasă.
Un lucru este sigur - gustul cafelei poate fi ușor afectat de orice material cu care intră în contact. Filtrul este adesea ultima barieră pe care cafeaua trebuie să o depășească înainte de a produce băutura finală. Prin urmare, alegeți-l cu atenția cuvenită.
De ce să cumpărați filtre de cafea cu filtru de la noi?
- Puteți livra un filtru care este în stoc chiar a doua zi după comandă!
- Avem o gamă largă de produse de cafea și ceai, precum și cafea de calitate.
- Aveți nevoie de sfaturi? Serviciul nostru de asistență pentru clienți este aici pentru dumneavoastră.