Rebelbean Costa Rica La Candelilla, 250 g
Rebelbean Costa Rica La Candelilla, 250 g

Rebelbean Costa Rica La Candelilla, 250 g

Stoc epuizat
63,90 lei
Include TVA

Cafea Costa Rica La Candelilla selecționată și proaspăt prăjită de la prăjitoria Rebelbean din Brno.

Aromă: NUGAT - Nectarină - Alune de pădure

Doriți să măcinați cafeaua?
Epuizat
detail_vyhody_heureka.png Evaluat pe Compari 5/5 detail_vyhody_doprava_zdarma.png Transport gratuit la comenzi peste 390 lei
detail_vyhody_vse_skladem.png O gamă variată în stoc detail_vyhody_cerstve_prazena.png Cafea prăjită în fiecare săptămână
Prin achiziționarea acestui produs veți câștiga 14 puncte. Coșul dumneavoastră va conține în total 14 puncte, care pot fi convertite într-un voucher în valoare de 3,17 lei.
Metoda de prelucrare
Honey
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica
 

Costa Rica este una dintre țările prin care am reușit să călătorim și să vizităm fermele de acolo. Printre ele, La Candelilla, care este mai degrabă numele unei stații de prelucrare a familiei, ca să fiu mai precis. În total, familia Sanchez exploatează 70 de hectare de teren și procesează aproximativ 100 de tone de boabe verzi pe an, ceea ce înseamnă aproximativ 500 de tone de cireșe, ca să vă faceți o idee. În total, 7 frați se ocupă de fermă și de moară.

În general, Costa Rica este o țară destul de dezvoltată, bogată și cu o infrastructură bună. Și din acest motiv, dimensiunea fermei familiale este oarecum diferită de cea din Guatemala sau Peru, de exemplu. Zonele de cultivare a cafelei din jurul capitalei San José sunt foarte diverse, iar microclimatele variază foarte mult între ele. Tarrazú este o zonă cu altitudini mari și dealuri verzi foarte abrupte. De fapt, probabil că ne-a plăcut cel mai mult și am avut parte de o surpriză extraordinară acolo. Stația a funcționat ca o mașină perfect lubrifiată, funcționând 22 de ore pe zi în timpul recoltei. Celelalte două ore au fost petrecute curățând mașinile, deci, practic, a fost vorba de o funcționare non-stop. Cred că de aceea au un Bunn de 3L în birou, nu e de mirare.

Fermieri: familia Sanchez

Zonă: San Marcos, Tarrazú

Varietăți: Caturra

Prelucrare: Miere

Altitudine: 1500 m deasupra nivelului mării

Importator: Falcon Specialty Coffees

Aromă: NUGAT - Nectarină - Alune de pădure

S-ar putea sa-ti placa

LB PLACEHOLDER