Rebelbean PERU UCHUBAMBA 250g
Rebelbean PERU UCHUBAMBA 250g

Rebelbean PERU UCHUBAMBA 250g

Stoc epuizat
74,90 lei
Include TVA

Un gust unic și o aromă înălțătoare care vă va lumina ziua și vă va încânta simțurile. Are o aciditate intensă pe espresso și este frumos erbacee pe filtru. Yuzu - Nuga - Păpădie

Doriți să măcinați cafeaua?
Epuizat
detail_vyhody_heureka.png Evaluat pe Compari 5/5 detail_vyhody_doprava_zdarma.png Transport gratuit la comenzi peste 390 lei
detail_vyhody_vse_skladem.png O gamă variată în stoc detail_vyhody_cerstve_prazena.png Cafea prăjită în fiecare săptămână
Prin achiziționarea acestui produs veți câștiga 16 puncte. Coșul dumneavoastră va conține în total 16 puncte, care pot fi convertite într-un voucher în valoare de 3,63 lei.
Pregătire recomandată
toate preparatele
Metoda de prelucrare
Spălat (washed)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica
 

Rebelbean a pregătit pentru noi, pentru al doilea an, cafea din Peru. Această parte a țării are o climă mai degrabă uscată, care nu este atât de potrivită pentru cafea. Cu toate acestea, regiunea Masma este situată la o altitudine mai mare și, prin urmare, microclimatul este mai umed, cu fluctuații mai mari de temperatură între zi și noapte, ceea ce este ideal pentru cafea. Datorită condițiilor de creștere mai abundente, fermierii nu se limitează la cultivarea cafelei, ci și a fructelor și legumelor, cum ar fi: fructul pasiunii, avocado, rocoto (un amestec de roșii și ardei) sau chiar piersici.

După recoltare, cireșele sunt decojite, iar boabele sunt apoi fermentate timp de 36 de ore în rezervoare de beton pentru a desprinde pulpa reziduală din boabe. În ultima etapă, boabele sunt spălate cu apă curată și pregătite pentru uscare.

Fermieri: familiile Palacios, Gonzales și Orihuela.

Regiunea: Junin, Jauja, Masma.

Varietate: Fasolea: Caturra, Catuai

Importator: Cultivar Coffees (NL)

Altitudine: 1 800 m deasupra nivelului mării.

S-ar putea sa-ti placa

LB PLACEHOLDER