Rebelbean PERU UCHUBAMBA 250g
Un gust unic și o aromă înălțătoare care vă va lumina ziua și vă va încânta simțurile. Are o aciditate intensă pe espresso și este frumos erbacee pe filtru. Yuzu - Nuga - Păpădie
Rebelbean a pregătit pentru noi, pentru al doilea an, cafea din Peru. Această parte a țării are o climă mai degrabă uscată, care nu este atât de potrivită pentru cafea. Cu toate acestea, regiunea Masma este situată la o altitudine mai mare și, prin urmare, microclimatul este mai umed, cu fluctuații mai mari de temperatură între zi și noapte, ceea ce este ideal pentru cafea. Datorită condițiilor de creștere mai abundente, fermierii nu se limitează la cultivarea cafelei, ci și a fructelor și legumelor, cum ar fi: fructul pasiunii, avocado, rocoto (un amestec de roșii și ardei) sau chiar piersici.
După recoltare, cireșele sunt decojite, iar boabele sunt apoi fermentate timp de 36 de ore în rezervoare de beton pentru a desprinde pulpa reziduală din boabe. În ultima etapă, boabele sunt spălate cu apă curată și pregătite pentru uscare.
Fermieri: familiile Palacios, Gonzales și Orihuela.
Regiunea: Junin, Jauja, Masma.
Varietate: Fasolea: Caturra, Catuai
Importator: Cultivar Coffees (NL)
Altitudine: 1 800 m deasupra nivelului mării.
S-ar putea sa-ti placa
LB PLACEHOLDER