The Naughty Dog ETIOPIE DUWANCHO, 200g
The Naughty Dog ETIOPIE DUWANCHO, 200g

The Naughty Dog ETIOPIE DUWANCHO, 200g

Stoc epuizat
65,90 lei
Include TVA

Gustă o cafea grozavă de la The Naughty Dog Roastery.

Aromă: BROSVO HARIBO BOMBS-MED-GOLDEN RUM

Doriți să măcinați cafeaua?
Epuizat
detail_vyhody_heureka.png Evaluat pe Compari 5/5 detail_vyhody_doprava_zdarma.png Transport gratuit la comenzi peste 390 lei
detail_vyhody_vse_skladem.png O gamă variată în stoc detail_vyhody_cerstve_prazena.png Cafea prăjită în fiecare săptămână
Pregătire recomandată
toate preparatele
Metoda de prelucrare
Uscat (natural)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
Bright
Arborele de cafea
100% Arabica
 

Noua Ethiopia de la Dachshunds este potrivită pentru cafeaua de filtru. Aroma include bomboane Haribo cu piersici, fagure de miere, nuga și un postgust de rom.

Acest microlot a fost denumit după un fruct local, deoarece cafeaua seamănă cu acesta prin fructuozitatea sa plină de corp. Cafeaua este selectată de la 279 de membri ai Daye Bensa, fermieri din jurul satului Keramo. Toată prelucrarea post-recoltare începe cu sortarea în funcție de densitatea boabelor și aruncarea cireșelor de cafea defecte sau insuficient coapte. Cafeaua este apoi depozitată pe paturi africane timp de 13 până la 15 zile. Aici, fiecare astfel de "pat" este apoi responsabilitatea unui anumit lucrător care întoarce boabele în mod regulat pentru a obține un proces de uscare cu adevărat consistent. Fiecare lot este monitorizat cu strictețe pentru a se asigura că nu există confuzii Trasabilitatea fiecărui bob la o anumită recoltă (lot) este foarte importantă și precisă aici. Astfel, calitatea poate fi verificată cu precizie și menținută la cel mai înalt nivel.

În metoda uscată, după recoltare, cireșele sunt întinse într-un strat subțire pe terase de beton sau pe paturi africane pentru a se usca. Alternativ, pentru uscare se folosesc uscătoare mecanice. Cafeaua trebuie să fie întoarsă în mod regulat pentru a preveni formarea mucegaiului și fermentarea nedorită. Când uscarea este completă, fie la soare, fie într-un uscător, coaja este îndepărtată mecanic într-o "moară uscată".

Țara de origine: Etiopia

Prelucrare: Natural

Profilul de aromă: ROM CU MIERE ȘI AURIE

Regiune: Regiunea: Bensa

Fermier: Asefa Dukamo Korma

Varietate: "Dăruiește": Heirloom

Altitudine: 2100 - 2200 m deasupra nivelului mării.

Recoltare: Ianuarie 2022

S-ar putea sa-ti placa

LB PLACEHOLDER