The Naughty Dog Peru ADAN CHOCAN, 200g
The Naughty Dog Peru ADAN CHOCAN, 200g

The Naughty Dog Peru ADAN CHOCAN, 200g

Stoc epuizat
61,90 lei
Include TVA

Gustă o cafea grozavă de la The Naughty Dog Roastery.

Aromă: MERE ROȘIE-ROȘIE-ROȘIE DE MERE-ROȘU

Doriți să măcinați cafeaua?
Epuizat
detail_vyhody_heureka.png Evaluat pe Compari 5/5 detail_vyhody_doprava_zdarma.png Transport gratuit la comenzi peste 390 lei
detail_vyhody_vse_skladem.png O gamă variată în stoc detail_vyhody_cerstve_prazena.png Cafea prăjită în fiecare săptămână
Metoda de prelucrare
Uscat (natural)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
Bright
Arborele de cafea
100% Arabica
 

Cafeaua peruviană ADAN CHOCAN de la prăjitoria The Naughty Dog este caracterizată de note de măr roșu, prune și praline cu rom.

Această cafea a fost cultivată în orașul Las Pirias și în jurul acestuia, în districtul nordic Chirinos, Peru. Orașul găzduiește aproximativ 30 de familii care își procesează recolta împreună. Aceștia cultivă în principal soiurile caturra, bourbon și catimor. În Peru, cea mai mare parte a cafelei este încă depulpată cu ajutorul unui echipament cu manivelă manuală.

În metoda uscată, după recoltare, cireșele sunt întinse într-un strat subțire pe terase de beton sau pe paturi africane pentru a se usca. Alternativ, pentru uscare se folosesc uscătoare mecanice. Cafeaua trebuie să fie întoarsă în mod regulat pentru a preveni formarea mucegaiului și fermentarea nedorită. Când uscarea este completă, fie la soare, fie într-un cuptor de uscare, coaja este îndepărtată mecanic în ceea ce se numește o moară uscată.

Fermier: Adan Chocan

Altitudine: 1 380 m deasupra nivelului mării

Țara de origine: Peru

Regiunea: Chirinos

Utilizare: Filtru

Metoda de prelucrare: Uscat (natural)

Profil de aromă: FRUCTE-MERE ROȘII-MĂRUL ROȘU-RUMPIERICULISELE

Adecvat pentru: Aeropress, Chemex, French Press, Hario V60, Vacuum Pot

S-ar putea sa-ti placa

LB PLACEHOLDER