Pentru ca site-ul nostru să funcționeze corect (setări de confidențialitate)

Consimțământul ne permite să lucrăm la îmbunătățirea întregului site, astfel încât să nu mai trebuiască să vă conectați în permanență, căutările să funcționeze corect, iar personalizarea înseamnă că nu primiți reclame despre lucruri care nu vă interesează și pe care nu le-ați mai văzut niciodată. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de consimțământul dvs. pentru a procesa modulele cookie. 

Făcând clic pe "Sunt de acord", sunteți de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor de analiză și publicitate ale unor terțe părți.

Datele dvs. vor fi tratate cu respect. Puteți să vă retrageți sau să vă modificați consimțământul în orice moment. Vă mulțumim!

Accept Administreaza preferintele
Acceptați cookie-urile selectate

Yerba Mate Pajarito 500g

33,90 Lei
cu TVA

Yerba mate Pajarito provine din zona din jurul Itapua. În Paraguay, yerba mate este considerată o comoară națională și are o tradiție îndelungată.

In stoc > 5 bucăți , La dvs. acasă 30.04.
Cantitate

Pajarito

Încredere a mii de clienți

Transport gratuit la comenzi peste 390 lei

O gamă variată în stoc

 

Cafea prăjită în fiecare săptămână

Yerba maté Pajarito ("pasăre mică" în spaniolă) provine din zona din jurul Itapua. În Paraguay, yerba maté este considerată o comoară națională și are o tradiție îndelungată. Se recoltează în mod tradițional. Frunzele se păstrează timp de 20 de luni. Acesta este, în esență, un proces natural de învechire în care maté își dobândește proprietățile, aroma și culoarea. Depozitarea este unul dintre cele mai importante momente în producția de Yerba mate, deoarece în timpul acestui proces își dobândește aroma și culoarea caracteristică. Infuzia este groasă și întunecată. Dacă doriți să descoperiți adevăratul gust al Yerba mate, Pajarito este alegerea potrivită.

Gust: intens, dens

Aromă: prăjită, afumată

Greutate: 500g

Origine: Paraguay

Ingrediente: frunze și tulpini de yerba mate, fum

Produs fără gluten

Preparare recomandată: se toarnă 10g - 20g de apă la 80°C. Se bea din calabaza bombilla sau se infuzează timp de cinci minute (se poate folosi, de exemplu, o presă franceză). Cantitatea de preparat recomandată: 0,5 l.

Cum se prepară Yerba mate? Am scris totul pentru tine în articolul Pregătirea Yerba maté în calabasas.

Pajarito
1745 7840013000023
44 Produse

Recenzii (0)