Beansmiths Peru Torres Sanchez 250g
O cafea îndrăzneață, suculentă și complexă, care vă va plăcea cu siguranță.
Aromă: Fructe tropicale confiate - Afine - Ciocolată
Țara: Peru
Fermă: Torres Sanchez
Soi: Catimor, Catuai, Caturra
Altitudine: 1600 m deasupra nivelului mării
Zona: San Antonio, Huabal
Aciditatea: Aciditatea medie
Punctaj de cupaj: 86
Metoda de procesare: Naturală
Edilberto Torres Sanchez este un cultivator de cafea din San Antonio, Huabal. El cultivă soiurile Catuai și Castillo la o altitudine de 1600 m și procesează cafeaua în mod natural. Huabal din Cajamarca este o zonă cu un mare potențial pentru cafeaua de calitate, deși infrastructura deficitară îi împiedică pe mulți producători să profite pe deplin de oportunități. Altitudinea producătorilor este în cea mai mare parte de peste 1800 m. Datorită primelor de calitate, producătorii replantează acum soiuri precum Caturra și Bourbon, care, dacă sunt bine gestionate, produc cafea de calitate cu profiluri diverse datorită condițiilor diferite din zonă.
După plutire, cireșele de cafea coapte sunt uscate pe paturi de turbă timp de 25-30 de zile.
S-ar putea sa-ti placa
LB PLACEHOLDER