Ghiveci de picurare Kaffia Chorreador 500ml
Cafetiera cu picurare este prepararea tradițională a cafelei cu filtru în America Latină. În Costa Rica, această metodă se numește chorreador și nu se face niciodată fără o structură de lemn și un filtru de bumbac.
Este o alternativă interesantă pentru cei cărora nu le plac filtrele de hârtie. Un filtru de bumbac poate lăsa să iasă mai multe uleiuri din cafea, spre deosebire de un filtru de hârtie, iar ca urmare cafeaua are un corp mai distinct. Țesătura are găuri mult mai mici decât hârtia, așa că extracția va dura un minut sau două în plus, dar rezultatul merită cu siguranță! Pentru a vă asigura că filtrul vă servește bine, trebuie să vă asigurați că acesta este întotdeauna curat și umed. Pur și simplu îl scufundați în apă și îl puneți în frigider atunci când nu îl folosiți.
Utilizarea vasului de pic urare este similară cu cea a unui picurător clasic, cu excepția filtrului din bumbac și a carcasei frumoase și elegante, care cu siguranță va fi folosită pentru mai mult decât pentru prepararea cafelei.
Pentru o cafea perfectă, vă recomandăm și ibricul Hario Buono de 1,2 l de aici. Pentru mai multe informații despre prepararea cafelei de filtru, consultați secțiunea Prepararea cafelei - cafea de filtru.
Material: sticlă rezistentă la căldură, lemn
Volum: -- l (3-4 căni)
S-ar putea sa-ti placa
LB PLACEHOLDER