Beansmiths Costa Rica El Perezoso 250g
Beansmiths Costa Rica El Perezoso 250g

Beansmiths Costa Rica El Perezoso 250g

Stoc epuizat
70,90 lei
Include TVA

Numele este dat după leneșul din Costa Rica, care întruchipează calmul și lentoarea, precum și procesul atent și metodic de cultivare a cafelei. Mandarină, suc de merișoare, baton de ciocolată

Doriți să măcinați cafeaua?
Epuizat
detail_vyhody_heureka.png Evaluat pe Compari 5/5 detail_vyhody_doprava_zdarma.png Transport gratuit la comenzi peste 390 lei
detail_vyhody_vse_skladem.png O gamă variată în stoc detail_vyhody_cerstve_prazena.png Cafea prăjită în fiecare săptămână
Pregătire recomandată
Filtru
Metoda de prelucrare
Honey
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
Bright
Arborele de cafea
100% Arabica
 

Țară: Costa Rica

Fermă / stație de spălare: El Tanque, El Sol del Este, Don Chano

Soi: Mixtă

Metoda de prelucrare: miere

Altitudine: 1300 - 1600 m deasupra nivelului mării.

Valea deVest

Aciditatea: aciditate medie

Punctaj la cupaj: 85

Lotul El Perezoso a fost cultivat în trei ferme prietenoase din regiunea West Valley, aceasta din urmă situată în inima Costa Rica. Să facem o mică prezentare a fermelor.

Ferma"El Tanque" este mândria fraților Johana și Alonso Porras Cabezas. În ciuda carierelor lor profesionale, aceștia au moștenit pasiunea părinților lor pentru producția de cafea. Ei întrețin cu grijă ferma și cultivă soiurile Caturra și Catuaí pe care tatăl lor le-a cultivat și restaurat timp de mulți ani. Dovada eforturilor lor este o recoltă constantă și de calitate în fiecare an.

Ferma"El Sol Del Este" aparține Gabrielei Rojas Calvo. Pasiunea ei pentru producerea unei cafele excelente merge dincolo de agricultură. Este pasionată de degustarea cafelei și se bucură să îi învețe pe ceilalți producători asociați cu Coopronaranjo R.L.

Gerardo Enrique Salazar Gonzales este proprietarul celei de-a 3-a ferme frumoase, numită"Don Chano". Ferma sa de cafea ar putea fi ușor confundată cu o grădină botanică, cu practici agricole naturale, organice și o selecție largă de soiuri de cafea productive și de înaltă calitate.

Toate cele trei domenii produc împreună aproximativ 550 de fanegas pe an, echivalentul a 250 de saci de 69 kg fiecare după procesare.

Solul local este bogat în nutrienți, ideal pentru cultivarea cafelei, iar fermele sunt situate la o altitudine optimă. Ca răspuns la boli și la schimbările climatice, în ultimii 20 de ani au fost cultivate noi soiuri rezistente la boli și la secetă, cu o productivitate mai mare și o calitate excelentă a ceștii. Aceste soiuri necesită o spațiere mai mare între plante, se coc mai repede și produc randamente mai mari. De asemenea, acestea necesită mai multe îngrășăminte chimice sau naturale, în funcție de analiza solului. Fermele pun accent pe cultivarea la umbră, mai ales având în vedere problemele climatice actuale. Toate îngrășămintele utilizate sunt aprobate de Ministerul Agriculturii din Costa Rica și există o tendință puternică de utilizare a microorganismelor și a amendamentelor naturale ale solului și foliare pentru a menține perfecțiunea solului.

S-ar putea sa-ti placa

LB PLACEHOLDER