Fathers Coffee, Indonezia - Pegasing Anaerobic

87,90 Lei
cu TVA

Gustă marea cafea din Indonezia - Pegasing Anaerobic de la prăjitoria din Ostrava a selecționatei cafele Father's Coffee.

Profil: ANANAS - PAPAYA - AROMĂ DE CREMĂ DE ROM

Doriți să măcinați cafeaua?
Nu este în stoc

Încredere a mii de clienți

Transport gratuit la comenzi peste 390 lei

O gamă variată în stoc

 

Cafea prăjită în fiecare săptămână

Metoda de prelucrare
Anaerobická macerace (anaerobic)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Stația de spălare și ferma care aparține domnului Hendra și familiei sale este unică în zona Pegasing, cunoscută pentru procesarea cafelei prin convecție umedă. Familia s-a mutat în zonă în 2006, când a cumpărat și un teren și a început să cultive cafea.

În curând au început să cerceteze literatura veche și să adune informații de la alți fermieri din Indonezia care își prelucrau cafeaua folosind o altă metodă decât cea de spălare. Au vrut să evidențieze caracteristicile unice ale aromei pe care o are cafeaua și, din 2010, au experimentat cu procesarea. Aceștia au investit în echipamente și acum procesează cafeaua în până la 10 moduri diferite. De asemenea, au înființat o pepinieră în care cultivă soiul Abyssinia, care a fost primul soi cultivat în Indonezia.

Această cafea a fost procesată în condiții anaerobe:

Cireșele de cafea au fost puse în saci de plastic unde au fermentat fără aer timp de 48 de ore. Uscarea a fost efectuată pe paturi supraînălțate timp de 20-25 de zile într-un cort de uscare cu temperatură controlată, cu rotație regulată. Cafeaua a fost apoi sortată de două ori pe o "masă de densitate", care ajută la îndepărtarea cireșelor necoapte, iar în final a fost culeasă manual de încă două ori.

Țară.

Regiunea: Pegasing

Fermă: Echipa Pegasing

Altitudine: 1300 - 1500 m deasupra nivelului mării.

Gama: Amestec de soiuri

Procesare: macerare anaerobă

Utilizare: Cafea filtrată

Father's Coffee Roastery
1630

Fisa tehnica

Metoda de prelucrare
Anaerobická macerace (anaerobic)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Recenzii (0)