Dos Mundos Columbia Benedicto Puentes 250g
Dos Mundos Columbia Benedicto Puentes 250g

Dos Mundos Columbia Benedicto Puentes 250g

Stoc epuizat
78,90 lei
Include TVA

O cafea cu o dulceață subtilă, textură fină și aciditate fructată, care oferă un profil aromatic echilibrat și complex. Plăcintă cu mere - Prune - Nuci Macadamia

Doriți să măcinați cafeaua?
Epuizat

Accesorii

detail_vyhody_heureka.png Evaluat pe Compari 5/5 detail_vyhody_doprava_zdarma.png Transport gratuit la comenzi peste 390 lei
detail_vyhody_vse_skladem.png O gamă variată în stoc detail_vyhody_cerstve_prazena.png Cafea prăjită în fiecare săptămână
Pregătire recomandată
Filtru
Metoda de prelucrare
Spălat (washed)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
Bright
Arborele de cafea
100% Arabica
 

Zonă:China Alta, Tolima

Fermă: Palma Roja

Fermier: Benedicto Puentes González

Soi: 100% Arabica Castillo

Altitudine: 1 760 m deasupra nivelului mării.

Procesare: spălat cu fermentare

Preparare recomandată: FILTRARE

Benedicto Puentes, un fermier din regiunea Tolima din Columbia, se concentrează pe cafeaua fină și pe îmbunătățirea condițiilor nu numai în ferma sa Palma Roja, ci și în zona înconjurătoare. Înființată în 1995 de părinții săi, ferma cultivă arbori de cafea într-o zonă montană înaltă, fără umbră. Pomii de cafea au șapte ani, iar Benedicto se angajează să îmbunătățească calitatea producției.

Împreună cu soția sa, Helena Oliviero, Benedicto se implică activ în îmbunătățirea procesării cafelei și îi ajută pe fermierii locali să obțină prețuri mai bune pentru produsele lor. Le oferă sfaturi gratuite privind prelucrarea și negocierea cu comercianții.

Benedicto cumpără, de asemenea, cireșe coapte de la vecini și le arată cum prelucrarea atentă crește calitatea și valoarea cafelei. Scopul este ca cafeaua Tolima să fie recunoscută la egalitate cu cafeaua Huila.

O mare parte din cafeaua de la ferma sa a fost supusă unei metode de fermentare semi-spălată. După culegerea manuală, cireșele au fermentat timp de 50 de ore în coajă, urmate de 20 de ore în tanc. Uscarea a avut loc timp de 15 zile pe paturi africane sau într-un cuptor. Fiecare etapă, de la culegere până la cafeaua finală, a fost realizată manual, cu accent pe precizie.

EAN: 725765465146

S-ar putea sa-ti placa

LB PLACEHOLDER