Dos Mundos Costa Rica Hacha de Piedra 250g
Gustați cafeaua Costa Rica Hacha de Piedra de la prăjitoria cehă Dos Mundos. Aromă.
Fermierul Don Senel a plantat prima sa plantație de cafea la vârsta de 12 ani, în 1968. Toată familia sa lucrează la fermă. Numele cafelei se traduce prin "Toporul de piatră", după pietrele mici găsite în timpul plantării. Coacerea eficientă a cireșelor se realizează prin plantarea unor copaci diferiți, care protejează cafelele de lumina directă a soarelui. Cireșele de cafea sunt fermentate timp de 30-35 de zile pentru a obține un conținut ideal de umiditate.
Datorită prelucrării experimentale, această cafea se remarcă printr-o aromă suculentă, plină de fructe și flori proaspete. De aceea, l-am inclus în seria noastră de ediții de descoperire.
Preparare: ideal pentru cafea cu filtru
Regiunea: Hacha de Piedra
Fermă: Brunca
Varietate: 100 Rabica catuai
Prelucrarea cafelei: fermentare anaerobă
Altitudine: 1600 - 1950 m deasupra nivelului mării
Profil aromatic: floare de portocal, bourbon roșu, mirabelles
S-ar putea sa-ti placa
LB PLACEHOLDER