Dos Mundos Mexic Finca Otipan 250g
Dos Mundos Mexic Finca Otipan 250g
Dos Mundos Mexic Finca Otipan 250g
Dos Mundos Mexic Finca Otipan 250g

Dos Mundos Mexic Finca Otipan 250g

Stoc epuizat
81,90 lei
Include TVA

Alegerea perfectă pentru iubitorii de arome intense care caută armonia perfectă între dulceață și plinătate în fiecare ceașcă. Răsfățați-vă cu o experiență excepțională a cafelei. Mousse de ciocolată - Alune - Compot de cireșe

Doriți să măcinați cafeaua?
Epuizat
detail_vyhody_heureka.png Evaluat pe Compari 5/5 detail_vyhody_doprava_zdarma.png Transport gratuit la comenzi peste 390 lei
detail_vyhody_vse_skladem.png O gamă variată în stoc detail_vyhody_cerstve_prazena.png Cafea prăjită în fiecare săptămână
Pregătire recomandată
Filtru
Metoda de prelucrare
Honey
Aciditate
Scăzut
Gradul de prăjire
Bright
Arborele de cafea
100% Arabica
 

Zona: Achtotipan, Teocelo, Veracruz
Ferma : Otipan
Fermierul : Raúl de Arcangelis Martínez
Soi: 100% arabica marselessa, bourbon și typica
Prelucrarea cafelei : miere cu fermentație anaerobă
Altitudine: 1.200 m deasupra nivelului mării
Preparare recomandată: FILTRE

Raúl și frații săi sunt fermieri din a șasea generație care cultivă cafea în mod continuu din 1892. Cafeaua lor este excepțională datorită abordării lor organice, care include flora locală și polenizarea arborilor de cafea de către albinele endemice . Apicultura în familie joacă un rol vital în menținerea echilibrului natural și adaugă o aromă unică cafelei.

Ferma este situată într-un microclimat montan, unde ceața din Golful Mexic iriga în mod natural pomii de cafea. Metodele durabile, cum ar fi uscarea pe paturi africane și prelucrarea organică umedă cu un consum redus de apă, pun accent pe protecția mediului și cafeaua de cea mai înaltă calitate. Familia lui Raúl nu a folosit combustibili fosili de 30 de ani, inclusiv uscarea cafelei, care se face în întregime cu energie solară sau cu abur de la ramurile căzute.

Procesul de 64 HRS începe cu recoltarea cireșelor de cafea într-un stadiu incipient de coacere. După o inspecție amănunțită, cireșele sunt depozitate timp de 64 de ore în rezervoare anaerobe unde are loc flotația. Numai pielea superioară este apoi îndepărtată. Odată ce fermierii au verificat că cireșele au atins o fermentație optimă, uscarea lentă pe paturile africane începe pe terase și poate dura câteva zile până se ajunge la umiditatea ideală.

S-ar putea sa-ti placa

LB PLACEHOLDER