Set de degustare Mini Reglette Francois Pralus 20 buc.

76,90 Lei
cu TVA

Setul de degustare format din 20 de mini ciocolate deo singură zonă din 10 plantații diferite vă va purta într-o călătorie în jurul lumii și vă va cuceri cu aromele sale neașteptate și noi.

In stoc > 5 bucăți , La dvs. acasă 13.05.
Cantitate

Încredere a mii de clienți

Transport gratuit la comenzi peste 390 lei

O gamă variată în stoc

 

Cafea prăjită în fiecare săptămână

Setul de degustare conține 10 tipuri de ciocolată 75%. Veți face cunoștință cu ciocolată din Papouasie (Papua Noua Guinee), Indonezia, Sao Tomé (Sao Tome), Trinidad, Vénézuela, Tanzania, Ghana, Madagascar (Madagascar), Columbia (Columbia) și Ecuador (Ecuador).

În acest kit de degustare vă veți bucura de diferențele dintre diferitele soiuri de boabe de cacao (Criollo, Trinitario și Forastero) și veți compara gustul ciocolatei din diferite regiuni.

Note de degustare pentru ciocolată:

  • Papouasie Trinitario: o ciocolată ușor acidă, bogată în note fructate.
  • Indonesia Criollo: o ciocolată bogată în note fructate, cu un echilibru rar între amărăciune, dulceață și aciditate. Note interesante de ace necoapte și caramel ușor ars.
  • Sao Tomé Forastero: ciocolată cu o aromă foarte plină și robustă. Bogat în note de fructe tropicale.
  • Trinidad Trinitario: o ciocolată plăcut echilibrată din punct de vedere gustativ, cu o gamă largă de note de aromă - fructe verzi și mere, de exemplu.
  • Vénézuela Trinitario: ciocolată robustă cu o aciditate puternică.
  • Tanzania Forastero: ciocolată cu o amărăciune puternică de pământ.
  • Ghana Forastero Bio: ciocolată cu note bogate de fructe tropicale.
  • Madagascar Criollo Bio: o ciocolată foarte fină, cu note fructate de zmeură și struguri roșii.
  • Colombie Trinitario: o ciocolată savuroasă. Notele de tutun afumat alternează cu note dulci de fructe tropicale, struguri și nuci. Un final lung, ușor caramelizat, cu o aciditate fină.
  • Equateur Arriba Bio: o ciocolată cu o amărăciune plăcută și plină de amărăciune, cu nuanțe subtile de fructe și o grăsime pronunțată din cauza untului de cacao.

Atunci când degustați, vă recomandăm să deschideți un atlas mondial și o sticlă din vinul dumneavoastră preferat. După cum puteți vedea, călătoria este, de asemenea, foarte confortabilă și cu gură dulce :-).

Ingrediente: boabe de cacao (min. 75%), zahăr, unt de cacao pur, lecitină de floarea-soarelui (fără OMG). Poate conține urme de nuci, ouă, gluten și lapte.

Calitatea excepțională a ingredientelor: Francois Pralus adoră să călătorească și selectează personal boabele de cacao de la cultivatori. El folosește numai unt de cacao pur, fără adaos de grăsimi vegetale, și zahăr din trestie de zahăr în loc de zahăr din sfeclă. El nu folosește niciodată vanilină sau arome artificiale. Toate produsele sunt 100 ez prezența organismelor modificate genetic.

Greutate: 0,1 kg
Conținut de masă de cacao: 75
Aromă de ciocolată: fără aromă
Tipuri de ciocolată: neagră
Informații privind sănătatea și alimentația: Fără urme de gluten, Fără urme de soia, Fără alcool, Potrivit pentru vegani, Potrivit pentru vegetarieni
Originea boabelor de cacao: === AMERICA ===, Ecuador, Columbia, Trinidad, Venezuela, === AFRICA ===, Ghana, Madagascar, Insula St. Thomas, Tanzania, === ASIA ===, Indonezia, Papua Noua Guinee
Varietate de boabe de cacao: Criollo, Trinitario, Forastero, Arriba
Greutate: 100 g

Francois Pralus, o fabrică de ciocolată de familie, produce ciocolată excepțională din 1955. Situat în Roanne, Franța.

Valori nutriționale:

Informații nutriționale la 100 g
Valoare energetică: 2427 kj / 585 kcal
Grăsimi: 44 g, din care saturate: 28 g
Carbohidrați: 33 g, din care zaharuri: 26 g
Proteine: 9,4 g, Sare: 0,01 g

Francois Pralus
2113 3760085329058
13 Produse

Recenzii (0)