Ciocolată Francois Pralus Madagascar Criollo 75%
75% ciocolată de plantație obținută din boabe rare de cacao Criollo cultivate în Madagascar. Ciocolată delicată și aromată, cu note fructate și florale și o aciditate proaspătă de mentă pe final.
Lui Francois Pralus i-a plăcut atât de mult cacaua din Madagascar încât și-a înființat propria plantație de cacao pe insula Nosy Be din nordul Madagascarului.
Calitatea excepțională a materiilor prime: Francois Pralus adoră să călătorească și selectează personal boabele de cacao de la cultivatori. Folosește numai unt de cacao pur, fără grăsimi vegetale adăugate, și zahăr de trestie în loc de zahăr din sfeclă. El nu folosește niciodată vanilie, vanilină sau arome artificiale, Toate produsele sunt 100% fără OMG.
Greutate și dimensiuni: 100 g, 160×82×10 mm
Țara de origine a boabelor de cacao: Madagascar
Ingrediente: boabe de cacao (min. 75%), zahăr, unt de cacao pur, emulgator: lecitină de floarea soarelui. Poate conține urme de alune, migdale și lapte.
Date nutriționale:
Valori nutriționale la 100 g
Energie: 2427kj / 585kcal
Grăsimi: 44g, din care saturate: 28g
Glucide: 33g, din care zaharuri: 26g
Proteine: 9.4g, Sare: 0.01g
EAN: 3760085328075
S-ar putea sa-ti placa
LB PLACEHOLDER