Fiftybeans Etiopia Kebede Maro, 200g
Cafea proaspăt prăjită de la prăjitoria de cafea Fiftybeans din Brno.
Aromă: FRUCTE TROPICALE - BROSQUES - FLORI
Cafea de la Kebeda Maro
Un alt reprezentant al acestui continent este Heirloom Dega prelucrat natural, care provine de la o fermă privată din regiunea Gedeo, deținută de Kebede Maro. La 68 de ani, Kebede este foarte vital și inovator. Acest lucru se vede cu adevărat în producția sa. Nota editorului - Kebede are 21 de copii și toți se descurcă bine și primesc o educație bună.
Cafeaua provine dintr-o zonă plină de fructe coapte, cu arome curate și unde dulceața și suculența sunt echilibrate. Prototipul omului perfect din Etiopia.
Așteptați-vă la fructe tropicale, piersici, flori și o ușoară notă de lovituri de pumn.
Prăjit pe un Loring S15 Falcon, care folosește convecția sau aerul cald ca principală sursă de disipare a energiei termice. Aceasta permite să se lucreze foarte precis cu nuanțele de aromă ale cafelei, păstrând astfel suculența ridicată, dar și dulceața.
Pentru cafeaua de filtru, utilizați întotdeauna boabe nu mai devreme de 7 zile de la data prăjirii. După prima deschidere, lăsați pachetul să se "aerisească" timp de cel puțin 4 ore înainte de a pregăti cafeaua. Acest lucru va împiedica apariția unor note amare nedorite în gust.
Pachetul este infuzat cu azot alimentar pentru a încetini oxidarea boabelor, astfel încât cafeaua își va păstra caracterul chiar și după 45 de zile de la prăjire.
Țară.
Altitudine: 2000 m deasupra nivelului mării.
Varietăți: Moștenire
Prelucrare: naturală
Profil de aromă: FRUCTE TROPICALE - PIERSICI - FLORI
S-ar putea sa-ti placa
LB PLACEHOLDER