Fiftybeans Indonezia Tropical gummies 200g
O cafea cu nuanțe de fermentare, echilibrată, corpolentă, dulce și suculentă, care oferă o experiență gustativă complexă și răcoritoare. Aromă: Fructe albastre - Ursuleți gumați - Bomboane
Țara.
Procesare.
Fermă: Java Frinsa Estate
Fermier: Wildan Mustofa
Varietate: Sigarar Utang
Altitudine: 1400 m deasupra nivelului mării
Prepararerecomandată: Filtru
Wildan selectează mai întâi cu atenție cireșe de cafea coapte și apoi le combină cu lactobacili pentru a începe fermentația de 24 de ore. Acest proces sporește dulceața, suculența și textura fină a cafelei. După fermentare, cireșele sunt împrăștiate într-un strat subțire pe terasele de uscare, unde lucrătorii le rotesc în mod regulat pentru a asigura uscarea uniformă. Odată ce uscarea este completă, cafeaua este decojită și pregătită pentru a fi expediată la prăjitoria Fiftybeans.
Barista recomandă să se toarne apă la 100°C peste cafea, deoarece temperaturile mai ridicate din cauza posibilei "arderi" a boabelor sunt un mit. Cafeaua este prăjită la 600°C, deci nu ai cum să "arzi" boabele. Pentru cafeaua de filtru, cel mai bine este să folosiți boabele nu mai devreme de 7 zile de la prăjire.
După prima deschidere a ambalajului, lăsați-l să se aerisească timp de cel puțin 4 ore înainte de preparare pentru a evita notele amare în aromă.
EAN: 8594226860125
S-ar putea sa-ti placa
LB PLACEHOLDER