Cafea Francin Costa Rica La Palmita 250g
O cafea cu o fermentare delicată și plăcută, echilibrată și complexă. Oferă o experiență gustativă rafinată care va încânta orice iubitor de cafea de calitate.
Mure - cacao - prune - portocale roșii
Varietate: Catuaí
Fermă: Finca La Palmita
Regiunea: Chirripo
Altitudine: 1.300 m deasupra nivelului mării.
Procesare: naturală (uscată)
Aciditatea: ridicată
Punctaj la cupă: 88+ b
Johnny Alvarado Abarca cultivă cafea în ferma Finca La Palmita și o prelucrează în micromijeria Corazon de Jesus a familiei. Cireșele coapte sunt culese manual, uscate pe paturi africane timp de 10-20 de zile și apoi odihnite timp de două luni pentru a obține o calitate perfectă. Unele loturi au ajuns în finala Cup of Excellence.
EAN: 2714
S-ar putea sa-ti placa
LB PLACEHOLDER