Pentru ca site-ul nostru să funcționeze corect (setări de confidențialitate)

Consimțământul ne permite să lucrăm la îmbunătățirea întregului site, astfel încât să nu mai trebuiască să vă conectați în permanență, căutările să funcționeze corect, iar personalizarea înseamnă că nu primiți reclame despre lucruri care nu vă interesează și pe care nu le-ați mai văzut niciodată. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de consimțământul dvs. pentru a procesa modulele cookie. 

Făcând clic pe "Sunt de acord", sunteți de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor de analiză și publicitate ale unor terțe părți.

Datele dvs. vor fi tratate cu respect. Puteți să vă retrageți sau să vă modificați consimțământul în orice moment. Vă mulțumim!

Accept Administreaza preferintele
Acceptați cookie-urile selectate

Principal

One Coffee Kenya Kiangai AA 250g

71,90 Lei
cu TVA

Gustă cafeaua grozavă Kenya Kiangai AA de la prăjitoria de cafea selectivă Jedno Kafe din Liberec.

Profil: PORTOCALĂ - COACĂZE NEGRE - SCORȚIȘOARĂ

Doriți să măcinați cafeaua?
Nu este în stoc
Jedno Kafe

Încredere a mii de clienți

Transport gratuit la comenzi peste 390 lei

O gamă variată în stoc

 

Cafea prăjită în fiecare săptămână

Metoda de prelucrare
Spălat (washed)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Keňské kávy jsou prostě naše pravidelná radost. A Kiangai AA je nádherným důkazem, že se i letos můžeme těšit z nádherné šťavnaté parády s podtóny skořice.

Kávu pražíme primárně na filtr, ale funguje i jako hodně ovocné espresso.

Zpracování: washed

Cuppingové skóre: 88

Odrůda:  SL28 & 34

Nadmořská výška: 1700 - 1800 m. n. m.  

Lokalita: Kyrinyaga Country, Central Kenya

Kooperativa:  Rungeto Coop Society 

Chuťový profil: pomeranč - černý rybíz - skořice

V roce 1953 byla vytvořena promývací stanice  Kibirigwi Kiangai, ve stejné době se skupina zemědělců rozhodla založit společnost Kibirigwi Farmers Coop Society. V současnosti je Kibirigwi Coop přidruženým svazem Kyrinyaga County Coop Union a provozuje celkem osm továren. Voda použitá ke zpracování pochází z řeky Kibirigwi Henge, která se nachází 50 metrů od továrny. Třešně jsou tříděny a máčeny, aby se oddělily jednotlivé stupně zralosti. Pergamen se pak fermentuje přes noc, poté se promyje a roztřídí na světla P1, P2, P3, P a lusky. Po třídění se suší na sušicích stolech po dobu 8 -14 dnů.

Aby společnost vychovávala své členy ke správným zemědělským postupům (GAPS), zaměstnávala agronoma, aby pracoval v této oblasti a prováděl individuální školení a skupinové sezení během sklizně a mimo sezónu. Coop také produkuje více než 200 000 sazenic, které mají být každoročně bezplatně distribuovány mezi členy na podporu regenerace plodin a distribuci hnoje na podporu technik organického hnojení. Všechny fermentační nádrže a mycí kanály byly obloženy, aby se zlepšila celková kvalita káv, čištění a údržba zařízení.

Jedno Kafe
1618

Fisa tehnica

Metoda de prelucrare
Spălat (washed)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Recenzii (0)