Nevoia de Espresso: Subteran
Nevoia de Espresso: Subteran
Nevoia de Espresso: Subteran
Nevoia de Espresso: Subteran
Nevoia de Espresso: Subteran
Nevoia de Espresso: Subteran
Nevoia de Espresso: Subteran
Nevoia de Espresso: Subteran

Nevoia de Espresso: Subteran

Stoc epuizat
190,90 lei
Include TVA

Biblia modernă a unui barista profesionist, scrisă de autorul slovac Adrián Krišák. O carte despre ce este espresso, însoțită de ilustrații frumoase realizate de Nikoleta Gajarova.

Epuizat
detail_vyhody_heureka.png Evaluat pe Compari 5/5 detail_vyhody_doprava_zdarma.png Transport gratuit la comenzi peste 390 lei
detail_vyhody_vse_skladem.png O gamă variată în stoc detail_vyhody_cerstve_prazena.png Cafea prăjită în fiecare săptămână
 

Cartea este împărțită în opt capitole care vă poartă prin istoria, compoziția boabelor și analiza apei până la teoria preparării espresso-ului. Cartea vă arată tehnicile potrivite și cum să vedeți cafeaua ca pe un fruct cu un potențial aromatic deosebit.

Lista capitolelor:
1. Ușurința insuportabilă de a bea
2. Fasolea și compoziția sa
3. Gust
4. Apă
5. Mașină de cafea espresso
6. Teoria preparării espresso-ului
7. Statisticile espresso-ului
8. Unicitatea momentului
X. Glosar Espresso

Cartea este semnată și dedicată de către autor.

Autor: Adrián Krišák
Anul apariției: 2018
Legătură: broșată
Număr de pagini: 114
Limba: slovacă
ISBN: 978-80-570-0187-4

EAN: 9788057001874

S-ar putea sa-ti placa

LB PLACEHOLDER