Pentru ca site-ul nostru să funcționeze corect (setări de confidențialitate)

Consimțământul ne permite să lucrăm la îmbunătățirea întregului site, astfel încât să nu mai trebuiască să vă conectați în permanență, căutările să funcționeze corect, iar personalizarea înseamnă că nu primiți reclame despre lucruri care nu vă interesează și pe care nu le-ați mai văzut niciodată. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de consimțământul dvs. pentru a procesa modulele cookie. 

Făcând clic pe "Sunt de acord", sunteți de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor de analiză și publicitate ale unor terțe părți.

Datele dvs. vor fi tratate cu respect. Puteți să vă retrageți sau să vă modificați consimțământul în orice moment. Vă mulțumim!

Accept Administreaza preferintele
Acceptați cookie-urile selectate

Revista standard nr. 10

40,90 Lei
cu TVA

Revista Standart este o revistă trimestrială dedicată cafelei fine și stilului de viață din jurul acesteia. Revista este publicată în Slovacia și urmărește scena internațională a cafelei. A obținut locul al doilea la un concurs internațional important. A zecea ediție.

Nu este în stoc
Standart

Încredere a mii de clienți

Transport gratuit la comenzi peste 390 lei

O gamă variată în stoc

 

Cafea prăjită în fiecare săptămână

Luați loc și bucurați-vă de cel de-al 10-lea număr al revistei Standart.

Încă de la început, veți arunca o privire asupra a două țări de pe continentul american. În Brazilia, veți afla despre cele mai criticate stereotipuri ale acestora, în timp ce în Columbia veți vedea plantații de cafea de toate soiurile. În următoarea călătorie, vă puteți alătura autorilor într-o călătorie pentru a descoperi originile unicului Geisha.

Clienții Ditting Swiss ne împărtășesc ceea ce face ca râșnițele de cafea ale companiei să fie atât de unice. David Donde, barista, proprietar, maestru în meseria sa, vorbește despre filozofia de prăjire și despre fața schimbătoare a orașului Cape Town, unde locuiește. Redactorii Standard au stat de vorbă și cu Jon Allen, cumpărător de cafea verde și proprietar al Onyx Coffee Lab, care este acum unul dintre cele mai bune cafenele și prăjitorii de cafea din lume.

Chiar și acum, Standart cercetează viețile barista și scrie despre activismul potrivit. El scrie despre grija conducerii pentru angajații săi și despre comportamentul pe care refuză să-l tolereze în colectiv. Dar chiar și în această călătorie, ei întâmpină dificultăți. Ce fel de dificultăți, puteți citi la pagina 76.

Cei mai mulți dintre noi știu cum se prepară o aeropress. După ce veți vedea pregătirea foto minimalistă și clară, veți avea imediat chef de o aeropress.

Veți fi surprinși și intrigați de articolul intitulat Cafenelele lui Dickens. Autorii discută aici despre Micul Dorrit al lui Diskens și despre relația acestuia cu cafeaua și cultura care o înconjoară.

Mergi la Tokyo și nu știi unde să mergi? Deschideți al zecelea standard la pagina 114 și nu veți duce lipsă de cafea.

Toate acestea și multe altele vă sunt prezentate de revista Standart.

Standart
1975 9771339821000

Recenzii (0)