• -19%
  • -19%
The Naughty Dog - Valentine's Day Edition 200g
The Naughty Dog - Valentine's Day Edition 200g

The Naughty Dog - Valentine's Day Edition 200g

Stoc epuizat
61,90 lei 75,51 lei -19%
Include TVA

O ediție limitată de cafele de Ziua Îndrăgostiților pe care toată lumea o va iubi! ♥

Aromă: Vată de zahăr - Earl grey - Floare de iasomie

Doriți să măcinați cafeaua?
Epuizat
detail_vyhody_heureka.png Evaluat pe Compari 5/5 detail_vyhody_doprava_zdarma.png Transport gratuit la comenzi peste 390 lei
detail_vyhody_vse_skladem.png O gamă variată în stoc detail_vyhody_cerstve_prazena.png Cafea prăjită în fiecare săptămână
Pregătire recomandată
Filtru
Metoda de prelucrare
Spălat (washed)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
Bright
Arborele de cafea
100% Arabica
 

Țara de origine: MIX

Soi: Geisha, Heirloom

Producător.

Altitudine: MIX

Procesare: Spălat


Columbia GEISHA

Altitudine: 1850 - 2040 m deasupra nivelului mării.

Promyté

Dulce Misterio este unul dintre cei mai noi furnizori ai noștri, venind dintr-un mediu complet diferit de cel al majorității celorlalți cultivatori de specialitate. Odată cu schimbarea ordinii mondiale provocată de pandemie, compania sa a dat faliment în 2020 și, dintr-o dată, a avut la dispoziție cea mai prețioasă resursă - timpul. A decis să își îndeplinească visul de o viață: să producă cea mai bună cafea fină columbiană.

În 2016, a început să caute o fermă care să îi îndeplinească cerințele - în special cele legate de caracteristicile solului și altitudine. În 2019, a cumpărat o fermă lângă Neira (Caldas) care i-a depășit așteptările - de aici și numele afacerii sale: Dulce Misterio (Dulce Secret).

Cafeaua este recoltată doar la maturitatea optimă. Are o echipă instruită care lucrează cu el la fermă pentru a-l ajuta să culeagă pe tot parcursul anului. Cafeaua este sortată manual, iar cafeaua imatură este pusă deoparte, fiind apoi prelucrată separat. Cafeaua este apoi spălată și încărcată în rezervoare de plastic, unde cireșele sunt fermentate timp de 48 de ore. În timpul fazei de uscare, variabile precum temperatura, care nu trebuie să scadă sub 38 °C, și umiditatea, care este monitorizată de o persoană care măsoară cafeaua mai multe ore pe zi cu ajutorul unui higrometru electronic.


Etiopia Bensa Damo

Altitudine: 1860 - 2160 m deasupra nivelului mării

Prelucrare: spălată

Soi: 74110, 74112 și 74158

Stația Damo lucrează în strânsă colaborare cu fermierii locali. În timpul sezonului de recoltare a cafelei, care necesită multă forță de muncă, din decembrie până în februarie, stațiunea angajează peste 100 de persoane, aducând un venit foarte necesar comunității. Aceasta plătește fermierilor prețuri cu 20-30% mai mari decât media, recunoscând astfel valoarea muncii lor grele.

În conformitate cu practicile tradiționale, cafeaua este cultivată organic la umbra copacilor indigeni. După ce cireșele sunt curățate de pieliță, sunt fermentate timp de 48 până la 72 de ore în rezervoare. După spălare, se usucă timp de 12 până la 15 zile pe paturi africane supraînălțate.

Pe lângă faptul că produce o cafea excelentă, anul trecut, stațiunea Damo a construit 5 școli rurale pentru a oferi tinerilor educație în domeniul cafelei (procesare, distribuirea de puieți etc.).


S-ar putea sa-ti placa

LB PLACEHOLDER