Pentru ca site-ul nostru să funcționeze corect (setări de confidențialitate)

Consimțământul ne permite să lucrăm la îmbunătățirea întregului site, astfel încât să nu mai trebuiască să vă conectați în permanență, căutările să funcționeze corect, iar personalizarea înseamnă că nu primiți reclame despre lucruri care nu vă interesează și pe care nu le-ați mai văzut niciodată. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de consimțământul dvs. pentru a procesa modulele cookie. 

Făcând clic pe "Sunt de acord", sunteți de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor de analiză și publicitate ale unor terțe părți.

Datele dvs. vor fi tratate cu respect. Puteți să vă retrageți sau să vă modificați consimțământul în orice moment. Vă mulțumim!

Accept Administreaza preferintele
Acceptați cookie-urile selectate

The Miners Ethiopia Dikitu 250g

56,90 Lei
cu TVA

Gustă o cafea excelentă de la The Miners, prăjitorul preferat.

Aromă: JASMINE - PHILALKY - MANGO SORBET - STRAWBERBERRY WHIP

Doriți să măcinați cafeaua?
Nu este în stoc
The Miners

Încredere a mii de clienți

Transport gratuit la comenzi peste 390 lei

O gamă variată în stoc

 

Cafea prăjită în fiecare săptămână

Metoda de prelucrare
Uscat (natural)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
Mai întunecat
Arborele de cafea
100% Arabica

Ce spune prăjitoria The Miners despre această cafea?

Noua Etiopie naturală provine din regiunea Hambela din Guji de Vest. Această cafea este rezultatul eforturilor a 150 de mici producători locali care locuiesc în satul vecin Gute Sodu Kebele. Stația de prelucrare este situată în zona învecinată Dikitu, de unde provine și numele. Dl Abiyot, care este, de asemenea, proprietarul Buno Coffee Traders, se află în spatele fabricii. Domnul Abiyot a construit și a cumpărat stații de procesare individuale în zonă începând cu 2018. Una dintre stațiile pe care le-a cumpărat este Dikitu, pe care a decis să o folosească doar pentru prelucrarea uscată a cafelei. În acest scop, a construit 120 de paturi africane noi pentru a asigura un proces optim de uscare. În această zonă se cultivă cafea pe dealurile de la periferia satului. Cei mai mulți arbori de cafea cresc la umbra copacilor locali, cum ar fi Cordia Africana, Acacia și Albizzia. În ultimii doi ani, dl Abiyot s-a implicat activ în dezvoltarea stațiunii locale, construind noi părți ale complexului, selectând fermierii cu care s-a stabilit ulterior o colaborare, cumpărând efectiv cireșele de cafea și supraveghind procesul de uscare pentru a asigura cele mai bune rezultate posibile din punct de vedere calitativ.

Pentru a îmbunătăți operațiunile stației, Buno Coffee Traders l-a angajat pe dl Bashuru pentru a acționa ca manager de calitate și pentru a supraveghea cumpărarea zilnică a cireșelor de cafea, uscarea și depozitarea acestora. De asemenea, dl Bashura a contribuit la crearea unei echipe care oferă instruire privind practicile agronomice de bază și creează legături cu noii fermieri. Buno Coffee Traders plătește, de asemenea, o primă de un birr etiopian pentru fiecare kilogram de cireșe cumpărat agricultorilor care au contribuit la loturile finale. Primele sunt menite să încurajeze fermierii să continue să culeagă cireșele până când acestea sunt perfect coapte. Buno Coffee Traders oferă, de asemenea, fermierilor un împrumut fără dobândă în timpul sezonului de vârf pentru a acoperi costurile necesare asociate cu recolta. Creditul este apoi dedus din plată în timpul recoltării cireșelor.

Fermă: Hambela Wamena, West Guji, Oromia

Altitudine: 1900 - 2300 m deasupra nivelului mării.

Prelucrare: Natural

Varietate: 74110, 74112

The Miners
1884

Fisa tehnica

Metoda de prelucrare
Uscat (natural)
Aciditate
mediu
Gradul de prăjire
Mai întunecat
Arborele de cafea
100% Arabica

Recenzii (0)