Father's Coffee Brazilia Urtiga 300g
Father's Coffee Brazilia Urtiga 300g

Father's Coffee Brazilia Urtiga 300g

Stoc epuizat
89,90 lei
Include TVA

Odată cu vremea frumoasă vine și cafeaua cu un gust ușor și note proaspete.

Aromă: Nutella - Măr - Baileys - Lemongrass

Doriți să măcinați cafeaua?
Epuizat
detail_vyhody_heureka.png Evaluat pe Compari 5/5 detail_vyhody_doprava_zdarma.png Transport gratuit la comenzi peste 390 lei
detail_vyhody_vse_skladem.png O gamă variată în stoc detail_vyhody_cerstve_prazena.png Cafea prăjită în fiecare săptămână
Pregătire recomandată
Filtru
Metoda de prelucrare
Uscat (natural)
Aciditate
Scăzut
Gradul de prăjire
Bright
Arborele de cafea
100% Arabica
Data prăjirii
 

Țară: Brazilia

Regiune: Minas Gerais, Ilicínea

Unitate de prelucrare: Comunidade Urtiga

Altitudine: 1000 m deasupra nivelului mării.

Varietate: soiul: Arara

Prelucrare: uscată (naturală)

Producător:
Povestea personală a familiei lui Josias Cardosa este legată de crearea fermei. Tatăl său, șofer de camion, a investit în fermă în 1987 și a vrut să folosească profiturile pentru a cumpăra un camion nou. Din nefericire, scăderea prețurilor la cafea a pus capăt acestui plan, iar veniturile au fost folosite doar pentru a cumpăra anvelope noi. În această perioadă, Josias, pe atunci student, a ajutat la administrarea fermei. În prezent, Josias supraveghează funcționarea fermei. Obiectivul său s-a extins dincolo de cultivarea cafelei, pentru a îmbunătăți calitatea acesteia și pentru a se angaja să protejeze mediul înconjurător. Fiecare stație de cafea este denumită după un copac local. (Urtiga, Cedro, Ipê, Guatambu, etc.).

Prelucrare:
Cireșele de cafea întregi sunt uscate la soare pe terase de uscare timp de 10 până la 25 de zile. După procesul de uscare, când umiditatea ajunge între 11,3 și 11,8 %, cafeaua este prelucrată în continuare și dusă la depozitul COCATREL.

Varietate:
Arara este o încrucișare naturală între soiurile Obatã și Yellow Catuai. Cireșele coapte sunt de culoare galbenă, motiv pentru care este uneori numită "Obataa galbenă". A fost descoperit în 1988 în regiunea Parana din Brazilia de către agronomul Francisco Barbosa Lima. Arborele de cafea este foarte productiv și este rezistent atât la secetă, cât și la rugina cafelei. În ceașcă prezintă o dulceață ridicată și note fructate plăcute.

S-ar putea sa-ti placa

LB PLACEHOLDER

🎄 Din păcate, nu mai putem livra coletul până la Crăciun. Magazinul online continuă să expedieze comenzi în fiecare zi ➡️ Mai multe informații