- -10%
- -10%
GourmetCoffee Specialty Columbia D. Sambony 250g
Pink Bourbon de la ferma El Mirador aduce note de plăcintă cu căpșuni, kiwi uscat și ceai negru. Fermentația elegantă scoate în evidență dulceața și suculența.
Altitudine: 1624m deasupra nivelului mării.
Regiunea.
Soi: Bourbon roz
Gust: plăcintă cu căpșuni, kiwi uscat, ceai negru
Fermă: El Mirador
Fermier: Diana Sambony
Roastery: Beansmith
Procesare: spălat, fermentat
Punctaj lacupă: 88
Ce este Gourmet Coffee Specialty?
Este o cafea selectă pe care am ales-o cu grijă și pe care Beansmith Roastery a prăjit-o pentru noi. Există mai multe definiții, SCA (Select Coffee Association) afirmă în mod specific că acestea sunt cafele care obțin un scor de cel puțin 80 din 100 într-o evaluareprofesională și care nu conțin defecte semnificative de aromă. De asemenea, veți găsi întotdeauna transparență 100% (ferme, importator, prăjitor și comerciant cu amănuntul) cu cafelele noastre selecte.
Ce este diferit la cafelele noastre selecționate?
Nu vă așteptați la o amărăciune distinctă în cafea, deoarece acestea sunt prăjite mai ușor decât cafelele obișnuite. De regulă, veți găsi mai multe arome fructate în ele. Toate cafelele noastre sunt destinate în primul rând preparării acasă, ca cafea de filtru, dar asta nu înseamnă că nu pot fi interesante într-un ibric de moka.
Sfat de preparare
Nu scriem grosimea exactă a măcinării, deoarece fiecare râșniță o are în mod diferit, dar puteți încerca să măcinați pentru a obține aproximativ ceea ce obținem noi mai jos. Dar acesta este de fapt unul dintre multele cazuri diferite. Este doar un fel de punct de plecare.
Drip 18g (60ml bloom), 250ml total în 2:30min
Informații de la fermier / importator
Diana Sambony este întruchiparea forței, determinării și pasiunii pentru cultivarea cafelei. În calitate de cultivator mândru, ea se dedică muncii sale cu dragoste și devotament neclintit, contribuind la producerea unei cafele excepționale. Împreună cu familia sa , se străduiește să le transforme povestea de viață și să le deschidă noi posibilități pentru viitor. Potrivit Dianei, cheia succesului este grija constantă, munca asiduă și dorința de a fi cea mai bună. Prin dedicarea sa, ea își inspiră nu numai familia, ci și comunitatea, dovedind că , prin pasiune și perseverență, orice obstacol poate fi depășit și se pot obține rezultate extraordinare.
După recoltarea cireșelor de cafea coapte, ferma îndepărtează mai întâi toate impuritățile prin plutirea lor în rezervoare de plastic. Cafeaua este apoi fermentată timp de 48 de ore întreagă, adică încă în cireșe, și apoi timp de încă 48 de ore după decorticare în pulpă. Ambele procese de fermentare au avut loc în mediu anaerob, în saci de plastic sigilați. După fermentare, pulpa a fost îndepărtată de pe boabele de cafea, iar boabele au fost mutate în camerele de uscare, unde au fost uscate lent timp de 8 zile.
EAN: 8594206184166
S-ar putea sa-ti placa
LB PLACEHOLDER