GourmetCoffee Specialitate - Salvador V. Hermosa Anaerobic 250g
GourmetCoffee Specialitate - Salvador V. Hermosa Anaerobic 250g
GourmetCoffee Specialitate - Salvador V. Hermosa Anaerobic 250g
GourmetCoffee Specialitate - Salvador V. Hermosa Anaerobic 250g
GourmetCoffee Specialitate - Salvador V. Hermosa Anaerobic 250g
GourmetCoffee Specialitate - Salvador V. Hermosa Anaerobic 250g
GourmetCoffee Specialitate - Salvador V. Hermosa Anaerobic 250g
GourmetCoffee Specialitate - Salvador V. Hermosa Anaerobic 250g
GourmetCoffee Specialitate - Salvador V. Hermosa Anaerobic 250g
GourmetCoffee Specialitate - Salvador V. Hermosa Anaerobic 250g

GourmetCoffee Specialitate - Salvador V. Hermosa Anaerobic 250g

In stoc
67,90 lei
Include TVA

O combinație interesantă de cafea procesată natural și fermentație anaerobă. Rezultatul este o cafea plăcută și plină de corp, fără fermentare excesivă, pentru consumul zilnic.

Arome: Mure - Pepene galben - Ciocolată cu lapte

Doriți să măcinați cafeaua?
În stoc > 5 buc, livrate la tine 23.12.2025

detail_vyhody_heureka.png Evaluat pe Compari 5/5 detail_vyhody_doprava_zdarma.png Transport gratuit la comenzi peste 390 lei
detail_vyhody_vse_skladem.png O gamă variată în stoc detail_vyhody_cerstve_prazena.png Cafea prăjită în fiecare săptămână
Prin achiziționarea acestui produs veți câștiga 14 puncte. Coșul dumneavoastră va conține în total 14 puncte, care pot fi convertite într-un voucher în valoare de 3,17 lei.
Pregătire recomandată
Filtru
Metoda de prelucrare
Anaerobă
Aciditate
Mai mare
Gradul de prăjire
Bright
Arborele de cafea
100% Arabica
 

Altitudine:Â peste 1 100 m deasupra nivelului mării

Regiune: Apaneca - Munții Ilamatepec

Metoda de prelucrare : anaerobă naturală

Prelucrare: Bourbon, Catucai, Sarchimor.

Fermă: Finca Vista Hermosa

Proprietar: José Enrique Gutierrez

Calificative de cupaj: 85+

Prăjitorie: Beansmith

Importator: Sucafina

SHG EP

SHGÂ (Strictly High Grown) denotă cea mai înaltă calitate cultivată la o altitudine de aproximativ 1200 m deasupra nivelului mării, unde fructele se coc mai încet și aroma florii este mai plină.

EPÂ (European Preparation) specifică faptul că toate boabele sunt sortate manual pentru a elimina boabele defecte și materialele străine.

Care este specialitatea GourmetKi¡va?

Este o cafea de vin pe care am selectat-o cu atenție și pe care Beansmith Roastery a personalizat-o pentru dumneavoastră. Există mai multe definiții, dar SCA (Wine and Spirits Association) precizează în mod specific că este un vin care obține cel puțin 80 de puncte din 100 într-o evaluareprofesională și nu conține defecte notabile în ceea ce privește gustul. În cazul vinurilor noastre, veți găsi întotdeauna o transparență de 100% (fermă, importator, prăjitor și vânzător).

Ce este diferit la florile câștigătoare față de celelalte?

Nu vă așteptați să vedeți nicio amărăciune vizibilă în flori, deoarece acestea sunt prăjite mai ușor decât florile obișnuite. De regulă, este posibil să le găsiți un gust mai fructat. Toate florile noastre sunt destinate în primul rând preparării acasă, cum ar fi cafeaua de filtru, dar asta nu înseamnă că nu pot fi interesante într-o oală de moca.

Ce v-a atras atenția la această cafea?

Specialitatea, ne-am dorit să avem în portofoliu o cafea cu fermentație anaerobă. Ce este fermentarea anaerobă? Fermentarea anaerobă are loc prin plasarea vasului de fermentare într-un mediu cu acces limitat la oxigen și fermentarea acolo. Acest proces scoate la iveală multe dintre aromele din floare. Așadar, aromele rezultate pot fi destul de sălbatice. Oricum, merită să încercați această specialitate.

Informații de la fermier

José Gutiérrez este un fermier din a treia generație. După ce familia sa a sărit în agricultură în anii 1980, José a fost inspirat de interesul crescând pentru specialități și calitate în 2005 și s-a întors cu entuziasm în această industrie.

Florile de la ferma Finca Vista Hermosa cresc într-un paravan asigurat de specii de copaci nativi care servesc drept adăpost pentru fauna locală. Cele șase luni de secetă ajută copacii să concentreze zaharurile din tufe,

Josí© este un susținător al mediului, așa că folosește practici agricole durabile. Ferma folosește un sistem ecologic holistic care combină cunoștințele de microbiologie cu cele de viață vegetală. În practicile sale, combină cunoștințele științifice cu înțelepciunea agricolă pentru a-și proteja și păstra culturile de boli și dăunători.

De asemenea, este recoltată manual. După recoltare, este depozitată în recipiente sigilate și lăsată să fermenteze anaerob. După© se așează pe terasă și se lasă să se usuce timp de 14 până la 20 de zile. În primele zile se usucă timp de 20-30 de minute. În timpul procesului de uscare, este greblat de trei ori pentru a asigura o uscare uniformă. Corpurile uscate se odihnesc și sunt apoi transportate la uscătoria Beneficio El Carmen din Conception de Ataco, în Ahuachapapen. Floarea se odihnește apoi timp de 60-150 de zile înainte de a fi transportată.

S-ar putea sa-ti placa

LB PLACEHOLDER

🎄 Din păcate, nu mai putem livra coletul până la Crăciun. Magazinul online continuă să expedieze comenzi în fiecare zi ➡️ Mai multe informații