GourmetCoffee Specialty Euphoria Espresso 250g
Unespresso echilibrat, cu aciditate medie, acesta este ceea ce caracterizează amestecul a două selecții mari din America de Sud. Profil aromatic: mango uscat, alune, nuga
Ce ne-a atras la această cafea?
Ați cerut de mult timp un espresso pick, ne-a luat ceva timp să punem la punct ceva și iată-l aici :-) Cafeaua poate fi folosită atât în mașinile de cafea cu pârghie, cât și în cele automate. Am combinat 2 selecții de cafea pentru a obține cele mai bune dintre ele pentru un espresso echilibrat cu aciditate medie.
Profil de aromă: mango uscat, alune, nuga
70 Razillas Minas GeraisAltitudine: 1100 Metodă deprelucrare: naturalăLocalizare::
Minas Gerais, BraziliaVarietate: Cafea de tip "B", de tip "B":
MixtăScorul decupaj: 82Prăjitorie: Beansmith
30% Peru El ZorzalAltitudine: 1850 Metodă deprelucrare: spălatLocație:Peru:
Chirinos, San IgnacioSoi: Zalzal: soiul: Zalzal, soiul de struguri:
Catimor, PachePunctaj decupaj: 84Prăjitorie: Beansmith
Ce este GourmetCoffee Specialty?
Este o adevărată cafea de specialitate care a fost selectată cu grijă și prăjită pentru noi de Beansmith, un prăjitor selectiv. Există mai multe definiții, una dintre cele mai specifice de la SCA (Select Coffee Association) spune că sunt cafele care obțin un scor de cel puțin 80 din 100 la o evaluare profesională și nu au defecte de gust menționate cu precizie. Veți găsi, de asemenea, o transparență de 100% (ferme, importator, prăjitor și comerciant cu amănuntul) în cazul cafelelor noastre selecte.
Ce este diferit la cafelele noastre de selecție?
Nu vă așteptați la o amărăciune distinctă în cafea, deoarece acestea sunt prăjite mai ușor decât cafelele obișnuite. Aceste cafele sunt prăjite în primul rând pentru espresso, dar asta nu înseamnă că nu pot fi interesante într-o oală de moca.
Sfat de preparare
Nu scriem grosimea exactă a măcinării pentru că fiecare mașină de măcinat o are diferită, dar puteți încerca să măcinați pentru a obține cam ce avem noi mai jos. Dar este de fapt unul dintre multele cazuri diferite. Este doar un fel de punct de plecare.
espresso 20 g, 60 ml în total în 30 de secunde
Informații de la importator
Peru El Zoral
Sujeily Perez este un tânăr producător profesionist cu spirit antreprenorial și inovator, care cultivă cafea de 4 ani. Ferma sa "El Zorzal" este situată în sectorul Alto Shimanilla, la doar 5 minute de districtul Chirinos, și se află la o altitudine de 1850 de metri deasupra nivelului mării. Numele fermei "El Zorzal" provine de la pasărea indigenă peruană din Anzi, care trăiește doar în această zonă din districtul Chirinos, în provincia San Ignacio din regiunea Cajamarca.
Cafeaua de la această fermă este recoltată manual și apoi sortată în funcție de calitate și densitate. Acest lucru este urmat de un proces de spălare și de curățare. După ce este curățată, cafeaua este supusă unui proces de fermentare de 42 de ore, după care este spălată și parfumată în pergament. În cele din urmă, cafeaua este uscată, ceea ce durează aproximativ 12 până la 18 zile într-un uscător solar. După uscare, cafeaua este depozitată în saci de plastic pe un palet.
Brazilia Minas Gerais
Aceasta este cafea recoltată în faimoasa regiune Minas Gerais. Ea atinge calitatea NY2, care permite doar un număr foarte mic de defecte. Cafeaua este de mărimea 17/18 - a doua ca mărime pe care o puteți cumpăra din Brazilia. Prin urmare, este o Arabica de foarte bună calitate, cu un gust mai conservator.
EAN: 8594206182834
S-ar putea sa-ti placa
LB PLACEHOLDER