GourmetCoffee Specialitate de cafea Uganda Buwobodeya 250g

50,90 Lei
cu TVA

O cafea dulce cu aciditate ușoară pentru consumul zilnic și pentru începători sau conservatori în alegerea cafelei.

Doriți să măcinați cafeaua?
In stoc > 5 bucăți , La dvs. acasă 8.5.
Cantitate

GourmetKava

Încredere a mii de clienți

Transport gratuit la comenzi peste 390 lei

O gamă variată în stoc

 

Cafea prăjită în fiecare săptămână

Pregătire recomandată
Filtru
Metoda de prelucrare
Spălat (washed)
Aciditate
Scăzut
Gradul de prăjire
Bright
Arborele de cafea
100% Arabica
Data prăjirii

Profil aromatic: portocală, ceai de măceșe, trestie de zahăr

Altitudine: 1800-2200

Metoda de prelucrare: spălat

Localizare: Bukyabo superior

Soi: SL14, SL28 și Nyasaland

Proprietar: Buwobodeya

Ambalare: 250 g

Punctaj la cupaj: 86

Importator: Falcon Coffees

Prăjitor: Beansmith

Ce este GourmetCoffee Specialty?

Este o adevărată selecție de cafea, selectată cu grijă și prăjită pentru noi de către prăjitorii selectați de la Beansmith. Există mai multe definiții, una dintre cele mai specifice de la SCA (Select Coffee Association) spune că sunt cafele care obțin cel puțin 80 de puncte din 100 la o evaluare profesională și nu au defecte de gust exact menționate. Veți găsi, de asemenea, o transparență de 100% (ferme, importator, prăjitor și retailer) cu cafelele noastre selecte.

Ce este diferit la cafelele noastre de selecție?

Nu vă așteptați la o amărăciune pronunțată a cafelei, deoarece acestea sunt prăjite mai ușor decât cafelele obișnuite. De regulă, puteți găsi în ele mai multe arome fructate. Toate cafelele noastre sunt destinate în primul rând preparării la domiciliu, ca și cafeaua de filtru, dar asta nu înseamnă că nu pot fi interesante într-o oală de moca.

Ce ne-a atras atenția la această cafea?

O cafea dulce cu aciditate ușoară pentru consumul zilnic și pentru începători sau conservatori în alegerea cafelei.

Sfat de preparare

Nu scriem grosimea exactă a măcinării, deoarece fiecare mașină de măcinat o are diferită, dar puteți încerca să măcinați astfel încât să obțineți aproximativ ceea ce avem mai jos. Dar este de fapt unul dintre multele cazuri diferite. Este doar un fel de punct de plecare.

Drip 18 g (60 ml de floare), 250 ml în total în 2:30 min.

Informații de la importator

Coffee Gardens a fost înființată în 2017 cu scopul de a produce cafea selecționată într-un mod etic și de a oferi o legătură transparentă și directă între cultivatorii de cafea și consumatori. Următoarele informații despre microloturile și nanoloturile noastre 2021/22 au fost create pentru ca clienții și consumatorii noștri să poată înțelege mai bine cafeaua pe care o cumpără, povestea din spatele ei și fermierii incredibili care o cultivă. Micro-loturile au fost create prin combinarea loturilor zilnice (cafea procesată în aceeași zi) cu profiluri de aromă similare. Prin urmare, un singur fermier poate contribui la mai multe microloturi.

Grădinile de cafea lucrează de cinci ani cu fermierii care au produs microloturile. Ei cunosc fiecare familie de fermieri, deoarece aceștia locuiesc pe munte, la aproximativ 600 de metri deasupra stației lor de spălare, unde este spălată cafeaua.

Acest micro lot este numit după satul Buwobodeya, unde locuiesc mulți fermieri. Anul trecut, cu sprijinul prăjitorilor, i-am instruit pe acești fermieri în ceea ce privește cultivarea cafelei printre copacii de umbră, bunele practici agricole și, bineînțeles, tehnici mai bune de recoltare. În iulie, am distribuit peste 8.300 de puieți de arbori de umbră, pomi fructiferi și pomi cu creștere rapidă. În acest an, instruirea continuă și construim grupuri sanitare pentru trei școli primare din zonă, inclusiv pentru școala primară Zebugu-Busi. Fermierii au grădini de cafea de dimensiuni diferite și, prin urmare, furnizează cantități diferite de cafea. Dl Nasimo Lawrance din Buwobodeya a fost principalul contribuitor la acest microset, cu 148 KG de cireșe roșii de cafea coapte. La câteva ore după recoltare, cireșele de cafea sunt transportate la stația noastră în saci de 50 kg de către "alergători" - o echipă de peste 160 de bărbați și femei angajați din comunitatea locală. Această cafea este măcinată și apoi supusă metodei noastre distincte de fermentare, care implică o pre-spălare, o înmuiere îndelungată în apă rece de izvor de munte și apoi o fermentare lungă și delicată care durează 40 de ore înainte de o spălare finală. Înainte de export, cafeaua este atent sortată în 12 etape diferite.

GourmetKava
2245 8594206182803
120 Produse

Fisa tehnica

Pregătire recomandată
Filtru
Metoda de prelucrare
Spălat (washed)
Aciditate
Scăzut
Gradul de prăjire
Bright
label
Arborele de cafea
100% Arabica
Data prăjirii

Referinte specifice

cod EAN13
8594206182803

Recenzii (0)