GourmetCoffee Specialitate - Salvador V. Hermosa Anaerobic 250g
O combinație interesantă de cafea procesată natural și fermentație anaerobă. Rezultatul este o cafea plăcută și plină de corp, fără fermentare excesivă, pentru consumul zilnic.
Arome: Mure - Pepene galben - Ciocolată cu lapte
Altitudine:Â peste 1 100 m deasupra nivelului mării
Regiune: Apaneca - Munții Ilamatepec
Metoda de prelucrare : anaerobă naturală
Prelucrare: Bourbon, Catucai, Sarchimor.
Fermă: Finca Vista Hermosa
Proprietar: José Enrique Gutierrez
Calificative de cupaj: 85+
Prăjitorie: Beansmith
Importator: Sucafina
SHG EP
SHGÂ (Strictly High Grown) denotă cea mai înaltă calitate cultivată la o altitudine de aproximativ 1200 m deasupra nivelului mării, unde fructele se coc mai încet și aroma florii este mai plină.
EPÂ (European Preparation) specifică faptul că toate boabele sunt sortate manual pentru a elimina boabele defecte și materialele străine.
Care este specialitatea GourmetKi¡va?
Este o cafea de vin pe care am selectat-o cu atenție și pe care Beansmith Roastery a personalizat-o pentru dumneavoastră. Există mai multe definiții, dar SCA (Wine and Spirits Association) precizează în mod specific că este un vin care obține cel puțin 80 de puncte din 100 într-o evaluareprofesională și nu conține defecte notabile în ceea ce privește gustul. În cazul vinurilor noastre, veți găsi întotdeauna o transparență de 100% (fermă, importator, prăjitor și vânzător).
Ce este diferit la florile câștigătoare față de celelalte?
Nu vă așteptați să vedeți nicio amărăciune vizibilă în flori, deoarece acestea sunt prăjite mai ușor decât florile obișnuite. De regulă, este posibil să le găsiți un gust mai fructat. Toate florile noastre sunt destinate în primul rând preparării acasă, cum ar fi cafeaua de filtru, dar asta nu înseamnă că nu pot fi interesante într-o oală de moca.
Ce v-a atras atenția la această cafea?
Specialitatea, ne-am dorit să avem în portofoliu o cafea cu fermentație anaerobă. Ce este fermentarea anaerobă? Fermentarea anaerobă are loc prin plasarea vasului de fermentare într-un mediu cu acces limitat la oxigen și fermentarea acolo. Acest proces scoate la iveală multe dintre aromele din floare. Așadar, aromele rezultate pot fi destul de sălbatice. Oricum, merită să încercați această specialitate.
Informații de la fermier
José Gutiérrez este un fermier din a treia generație. După ce familia sa a sărit în agricultură în anii 1980, José a fost inspirat de interesul crescând pentru specialități și calitate în 2005 și s-a întors cu entuziasm în această industrie.
Florile de la ferma Finca Vista Hermosa cresc într-un paravan asigurat de specii de copaci nativi care servesc drept adăpost pentru fauna locală. Cele șase luni de secetă ajută copacii să concentreze zaharurile din tufe,
Josí© este un susținător al mediului, așa că folosește practici agricole durabile. Ferma folosește un sistem ecologic holistic care combină cunoștințele de microbiologie cu cele de viață vegetală. În practicile sale, combină cunoștințele științifice cu înțelepciunea agricolă pentru a-și proteja și păstra culturile de boli și dăunători.
De asemenea, este recoltată manual. După recoltare, este depozitată în recipiente sigilate și lăsată să fermenteze anaerob. După© se așează pe terasă și se lasă să se usuce timp de 14 până la 20 de zile. În primele zile se usucă timp de 20-30 de minute. În timpul procesului de uscare, este greblat de trei ori pentru a asigura o uscare uniformă. Corpurile uscate se odihnesc și sunt apoi transportate la uscătoria Beneficio El Carmen din Conception de Ataco, în Ahuachapapen. Floarea se odihnește apoi timp de 60-150 de zile înainte de a fi transportată.
S-ar putea sa-ti placa
LB PLACEHOLDER