GourmetCoffee Specialitate de cafea Uganda Buwobodeya ESP 250g

50,90 Lei
cu TVA

Espresso cu aciditate mai mică, potrivit pentru aparate cu pârghie și automate de vending, pentru consumul zilnic și pentru începători. Aromă: portocală, biscuiți cu caramel, ciocolată

Doriți să măcinați cafeaua?
In stoc > 5 bucăți , La dvs. acasă 8.5.
Cantitate

GourmetKava

Încredere a mii de clienți

Transport gratuit la comenzi peste 390 lei

O gamă variată în stoc

 

Cafea prăjită în fiecare săptămână

Pregătire recomandată
Espresso
Metoda de prelucrare
Spălat (washed)
Aciditate
Scăzut
Gradul de prăjire
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica

Altitudine: 1800-2200
Metoda deprelucrare: spălat
Localizare: Upper Bukyabo
Varietate: SL14, SL28 & Nyasaland
Proprietar: Buwobodeya
Ambalaj: 250g
Punctaj de cupaj: 86
Importator: Falcon Coffees
Răcitor: Beansmith

Ce este GourmetCoffee Specialty?

Este o adevărată selecție de cafea care a fost atent selectată și prăjită pentru noi de către Beansmith, prăjitorul preferat. Există mai multe definiții, una dintre cele mai specifice de la SCA (Select Coffee Association) spune că sunt cafele care obțin un scor de cel puțin 80 din 100 la o evaluare profesională și nu au defecte de gust menționate cu exactitate. Veți găsi, de asemenea, o transparență de 100% (ferme, importator, prăjitor și comerciant cu amănuntul) în cazul cafelelor noastre selecte.

Ce este diferit la cafelele noastre de selecție?

Nu vă așteptați la o amărăciune distinctă în cafea, deoarece acestea sunt prăjite mai ușor decât cafelele obișnuite. Aceste cafele sunt prăjite în primul rând pentru espresso, dar asta nu înseamnă că nu pot fi interesante într-o oală de moca.

Ce ne-a atras atenția la această cafea?

O cafea dulce, cu o aciditate ușoară, pentru consumul zilnic și pentru începători sau conservatori în selecția cafelei.

Sfat de preparare

Nu scriem grosimea exactă a măcinării pentru că fiecare mașină de măcinat o are diferită, dar puteți încerca să măcinați pentru a obține cam ce am obținut noi mai jos. Dar este de fapt unul dintre multele cazuri diferite. Este doar un fel de punct de plecare.

Preparare recomandată 16 g de cafea / 35 ml de ieșire în aproximativ 30 de secunde

Informații de la importator

Coffee Gardens a fost fondată în 2017 cu scopul de a produce cafea selecta într-un mod etic, oferind o conexiune transparentă și directă între cultivatorii de cafea și consumatori. Următoarele informații despre micro și nano loturile noastre 2021/22 au fost create pentru a-i ajuta pe clienții și consumatorii noștri să înțeleagă mai bine cafeaua pe care o cumpără, povestea din spatele ei și fermierii incredibili care o cultivă. Microloturile au fost create prin combinarea loturilor zilnice (cafea procesată în aceeași zi) cu profiluri de aromă similare. Prin urmare, un singur fermier poate contribui la mai multe microloturi.


Grădinile de cafea lucrează de cinci ani cu fermierii care au produs microloturile. Ei cunosc fiecare familie defermieri, deoarece aceștia locuiesc pe munte, la aproximativ 600 de metri deasupra stației lor de spălare, unde este spălată cafeaua.

Acest microlot este numit după satul Buwobodeya, unde locuiesc mulți dintre fermieri. Anul trecut, cu sprijinul prăjitorilor, i-am instruit pe acești fermieri în ceea ce privește cultivarea cafelei printre copacii de umbră, bunele practici agricole și, bineînțeles, tehnici mai bune de recoltare. În luna iulie, am distribuit peste 8.300 de puieți de arbori de umbră, pomi fructiferi și pomi cu creștere rapidă. În acest an, instruirea continuă și construim grupuri sanitare pentru trei școli primare din zonă, inclusiv pentru școala primară Zebugu-Busi. Fermierii au grădini de cafea de dimensiuni diferite și, prin urmare, furnizează cantități diferite de cafea. Dl Nasimo Lawrance din Buwobodeya a fost principalul contribuitor la acest microset, cu 148 KG de cireșe roșii de cafea coapte. La câteva ore după recoltare, cireșele de cafea sunt transportate la stația noastră în saci de 50 kg de către "alergători" - o echipă de peste 160 de bărbați și femei angajați din comunitatea locală. Această cafea este măcinată și apoi supusă metodei noastre distincte de fermentare, care implică o pre-spălare, o înmuiere îndelungată în apă rece de izvor de munte și apoi o fermentare blândă și lungă, care durează 40 de ore, înainte de absolvirea finală.înainte. Cafeaua este atent selectată în 12 etape diferite înainte de export.

GourmetKava
2433 8594206183350
396 Produse

Fisa tehnica

Pregătire recomandată
Espresso
Metoda de prelucrare
Spălat (washed)
Aciditate
Scăzut
Gradul de prăjire
mediu
label
Arborele de cafea
100% Arabica

Referinte specifice

cod EAN13
8594206183350

Recenzii (0)