GourmetCoffee Specialitate Etiopia Dambi Natural 250g
GourmetCoffee Specialitate Etiopia Dambi Natural 250g
GourmetCoffee Specialitate Etiopia Dambi Natural 250g
GourmetCoffee Specialitate Etiopia Dambi Natural 250g
GourmetCoffee Specialitate Etiopia Dambi Natural 250g
GourmetCoffee Specialitate Etiopia Dambi Natural 250g
GourmetCoffee Specialitate Etiopia Dambi Natural 250g
GourmetCoffee Specialitate Etiopia Dambi Natural 250g
GourmetCoffee Specialitate Etiopia Dambi Natural 250g
GourmetCoffee Specialitate Etiopia Dambi Natural 250g
GourmetCoffee Specialitate Etiopia Dambi Natural 250g
GourmetCoffee Specialitate Etiopia Dambi Natural 250g
GourmetCoffee Specialitate Etiopia Dambi Natural 250g
GourmetCoffee Specialitate Etiopia Dambi Natural 250g
GourmetCoffee Specialitate Etiopia Dambi Natural 250g
GourmetCoffee Specialitate Etiopia Dambi Natural 250g

GourmetCoffee Specialitate Etiopia Dambi Natural 250g

In stoc
74,90 lei
Include TVA

O experiență de la prima înghițitură. Această Ethiopia surprinde cu o aromă intensă de liliac care se îmbină ușor cu gustul dulce de afine coapte și cu gustul final catifelat de nuga. Datorită procesării naturale,gustul esteperfect curat, suculent și stratificat - alegerea ideală pentru cei care caută o ceașcă excepțională. Una dintre acele cafele pe care le veți ține minte.

Doriți să măcinați cafeaua?
În stoc > 5 buc, livrate la tine 23.12.2025

detail_vyhody_heureka.png Evaluat pe Compari 5/5 detail_vyhody_doprava_zdarma.png Transport gratuit la comenzi peste 390 lei
detail_vyhody_vse_skladem.png O gamă variată în stoc detail_vyhody_cerstve_prazena.png Cafea prăjită în fiecare săptămână
Prin achiziționarea acestui produs veți câștiga 16 puncte. Coșul dumneavoastră va conține în total 16 puncte, care pot fi convertite într-un voucher în valoare de 3,63 lei.
Pregătire recomandată
Filtru
Metoda de prelucrare
Uscat (natural)
Aciditate
mediu
Arborele de cafea
100% Arabica
Data prăjirii
2025-12-08
 

Altitudine: 2000 m deasupra nivelului mării.

Regiunea.

Varietate: JARC 72165

Fermier: Bekele Yitute

Fermă/Stație: Dambi Farm

Roastery: Beansmith

Procesare: Naturală

Punctaj Cupping: 86

Ce este GourmetCoffee Specialty?

Este o selecție de cafele pe care le-am ales cu grijă și pe care Beansmith Roastery le-a procesat pentru noi. Există mai multe definiții, SCA (Select Coffee Association) afirmă în mod specific că acestea sunt cafele care obțin un scor de cel puțin 80 din 100 într-o evaluareprofesională și care nu conțin defecte de aromă semnificative. De asemenea, veți găsi întotdeauna transparență 100% (ferme, importator, prăjitor și comerciant cu amănuntul) cu cafelele noastre selecte.

Ce este diferit la cafelele noastre selecționate?

Nu vă așteptați la o amărăciune distinctă în cafea, deoarece acestea sunt prăjite mai ușor decât cafelele obișnuite. De regulă, veți găsi mai multe arome fructate în ele. Toate cafelele noastre sunt destinate în primul rând preparării acasă, ca cafea de filtru, dar asta nu înseamnă că nu pot fi interesante într-un ibric de moka.

Sfat de preparare

Nu scriem grosimea exactă a măcinării, deoarece fiecare măcinător o are în mod diferit, dar puteți încerca să măcinați pentru a obține aproximativ ceea ce obținem noi mai jos. Dar acesta este de fapt unul dintre multele cazuri diferite. Este doar un fel de punct de plecare.

Drip 18g (60ml bloom), 250ml total în 2:30min

Informații de la fermier

Bekele Yitute provine dintr-o familie care cultivă cafea de generații - soția și fiica sa sunt, de asemenea, apropiate de meserie. El a preluat ferma Dambi de la strămoșii săi; numele acesteia se referă la zona kebele Dambi în care este situată.

Ferma sa este în mod natural organică - Bekele folosește numai îngrășăminte organice, leguminoase ca culturi intermediare pentru fixarea azotului, precum și culturi alimentare și comerciale pentru a valorifica la maximum terenul.

Plantația cultivă un amestec de soiuri locale indigene (cunoscute anterior ca "patrimoniu etiopian") și soiuri JARC crescute de Centrul de cercetare agricolă Jimma. Acest centru de cercetare aduce fermierilor etiopieni mai multe soiuri rezistente la boli, care păstrează o aromă superioară în ceașcă.

Bekele și familia sa recoltează manual cireșele de cafea - alegând doar fructele roșii perfect coapte. După recoltare, le sortează din nou, astfel încât doar cele mai bune să fie prelucrate ulterior. Apoi întind cireșele pe paturi de uscare ridicate, unde le întorc în mod regulat pentru a se usca uniform. Întregul proces durează între 15 și 18 zile.

EAN: 8594206184180

S-ar putea sa-ti placa

LB PLACEHOLDER

🎄 Din păcate, nu mai putem livra coletul până la Crăciun. Magazinul online continuă să expedieze comenzi în fiecare zi ➡️ Mai multe informații